Дуа Ліпа в крихітному бікіні "блиснула" засмаглою та підтягнутою фігуркою (фото)

Читать на русском
Автор
626
Британська виконавиця Дуа Ліпа
Британська виконавиця Дуа Ліпа. Фото Getty Images

27-річна співачка насолодилася відпочинком у Косово, звідки походить її родина

Британська співачка косовського походження Дуа Ліпа після бурхливого промотуру фільму "Барбі" вирушила до Косово, звідки родом її батьки.

Про відпочинок артистки на своїй малій батьківщині повідомляє dailymail. У суботу, 29 липня, знаменитість поділилася з підписниками в Інстаграмі рядом фото у відвертих купальниках, демонструючи, таким чином, свою засмаглу та підтягнуту фігуру.

На першому фото 27-річна красуня позує в смугастому помаранчевому бікіні, вихваляючись при цьому своїм плоским животом. Вона також одягла сонцезахисні окуляри-авіатори, витончене намисто та пару золотих сережок у формі кілець.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

На іншому знімку Ліпу можна побачити в бікіні з принтом пейслі на тлі різних скельних утворень.

Дуа Ліпа

А на іншому селфі Дуа позує перед дзеркалом у приголомшливому бікіні з квітковим принтом та жовтою сорочкою. Варто додати, що дівчина зарекомендувала себе як одна з найвідоміших співачок у світі, але починала вона з моделінгу. Народилася Дуа після того, як її батьки переїхали до Великої Британії, але вона також встигла пожити у Косово, коли була підлітком.

Дуа Ліпа

Як раніше повідомляв "Телеграф", Дуа Ліпа розкрила особистість свого нового бойфренда. Обранець співачки старший за неї на 14 років. Разом пара відвідала Каннський фестиваль 2023.