З лисиною і відстовбурченими вухами: як виглядав Павло Дуров до та після пластичних операцій (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 серпня 2024, 14:53

Раніше у росіянина було лише "три волосинки", а зараз — розкішна шевелюра

Поки засновника та керівника популярного в Україні месенджера Telegram 39-річного Павла Дурова тримають у Франції, де йому інкримінують низку злочинів, "Телеграф" вирішив нагадати читачам, як виглядав відомий росіянин до того, як став багатим і перетворився на секс-символа.

Нерідко Дуров викладає на своїй сторінці в Інстаграм фото, на яких він виглядає дуже ефектно і спокусливо. Так, програміст любить хвалитися своїм накачаним тілом і напрочуд розкішною шевелюрою, а також досить моложавим обличчям: без зморшок і синців під очима.

Якщо багато змін у зовнішності можна домогтися кропіткою роботою у фітнес-залі та здоровим харчуванням, то врятувати поріділе волосся і прибрати відстовбурчені вуха не так і просто. Адже саме так виглядав майбутній доларовий мільярдер раніше.

У віці 16-18 років Дуров був щупленьким хлопцем. Він також мав суттєві проблеми із зором, тому часто носив окуляри, які тільки ще більше надавали Павлові вигляду "ботаніка". Під час навчання в університеті він повністю відмовляється від окулярів на користь контактних лінз.

pinterest.com
Фото: pinterest.com /pinterest.com

Під час успішного запуску російської соціальної мережі "ВКонтакте" і з появою грошей Дуров починає носити більш модний одяг і щось робити зі своїм волоссям. Першими змінами стали пересадка та фарбування волосся, брів і вій у темніший колір.

Фото: pinterest.com /pinterest.com

Подібну процедуру Павлу довелося повторити неодноразово, адже зараз у нього просто шикарна шевелюра.

Фото: pinterest.com /pinterest.com

Подейкували, що росіянин хотів стати дуже схожим на свого улюбленого голлівудського актора Кіану Рівза. І, скажімо, це йому вдалося.

pinterest.com

Крім цього, чоловік явно зробив отопластику, тобто пластичну операцію з виправлення вушних раковин.

pinterest.com
Фото: instagram.com/durov
Фото: instagram.com/durov
Фото: instagram.com/durov

Додамо, що чоловік народився у Ленінграді (Санкт-Петербург) у 1984 році. Раніше "Телеграф" писав, як виглядав Павло Дуров у дитинстві.