Дуров був не один: що відомо про дівчину, яку затримали у Франції разом із власником Telegram (фото)

Читать на русском
Автор
1312
Павло Дуров був у компанії Юлії Вавілової Новина оновлена 25 серпня 2024, 19:24
Павло Дуров був у компанії Юлії Вавілової. Фото Колаж Телеграф/instagram.com

Розкрито особу білявки, яка подорожувала з Дуровим незадовго до його затримання

Стала відома можлива особистість дівчини засновника Telegram Павла Дурова, яка була з ним під час затримання у Франції 24 серпня. Як виявилося, цією незнайомкою виявилася 24-річна росіянка Юлія Вавілова.

Супутниця мільярдера, який є багатодітним батьком, є криптоінвестором, повідомляють росЗМІ. "Телеграф" розповідає, що відомо про Юлію Вавілову, чим заробляє на життя і що викладає у соціальних мережах.

Вавілова супроводжувала Дурова по всьому шляху від Казахстану до Азербайджану. З Баку пара разом вилетіла приватним літаком підприємця Embraer Legacy 600 до паризького аеропорту Ле Бурже, де і сталося затримання. Після цього Юлія перестала з’являтися у мережі.

Юлія Вавілова
Вавілова "засвітила" в соцмережі приватний літак Павла Дурова
Юлія Вавілова Павло Дуров
Юлія та Павло на одній локації

Судячи з профілю в соцмережі, останнім часом вона мешкає в Дубаї, де, можливо, й познайомилася з Павлом Дуровим. Дівчина називає себе геймером, стрімером та криптоінвестором, а також веде канал арабською мовою, присвячений криптовалюті.

Юлія Вавілова в білій сукні
Юлія Вавілова в Дубай
Юлія Вавілова
Юлія Вавілова у сукні
Юлія Вавілова з телефоном

Нагадаємо, що мільярдер має українське коріння. Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про матір Павла Дурова Альбіну і де вона народилася в Україні.