Погодився вбивати українців заради виходу із СІЗО? Де зараз засуджений за п’яну ДТП Михайло Єфремов і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
Михайло Єфремов сидить у в’язниці за вбивство Новина оновлена 26 серпня 2024, 14:16
Михайло Єфремов сидить у в’язниці за вбивство. Фото Колаж "Телеграф"

60-річному актору запропонували достроково вийти з в’язниці в обмін за участь в "ЕсВеО"

Михайло Єфремов виявився путіністом і підтримав кровопролитну війну проти України. Російський актор, який раніше освідчувався у коханні українським шанувальникам, продався Кремлю за волю з ув’язнення.

Про те, що Єфремов підтримав агресивну політику диктатора Володимира Путіна, стало відомо у квітні 2022 року. Тоді артист уже сидів у в’язниці за п’яну ДТП на Смоленській площі в Москві 2020 року, в якому загинув водій фургона. Таким чином російський актор хотів зменшити свій термін у в’язниці.

За словами адвокатів, Єфремов висловився на підтримку путінського режиму та так звану "спецоперацію" в Україні. "Я в житті проти будь-яких конфліктів. Але я чудово розумію, що у керівництва нашої країни не було іншого виходу і тому позитивно ставлюся до того, що відбувається зараз", — цитує адвокат Єфремова.

Михайло Єфремов за ґратами

У червні 2024 року Михайлу Єфремову запропонували достроково вийти з в’язниці в обмін за участь в "ЕсВеО" та добровільне вбивство українців. Пропагандистська організація "Ветерани Росії" заявила про готовність підтримати в суді зірку фільму "Тайговий роман", але за умови, що після звільнення він вирушить на війну. До речі, колишній адвокат Єфремова Ельмар Пашаєв, який захищав його у суді у 2020 році, сьогодні воює проти України.

Михайло Єфремов

РосЗМІ зараз пишуть, що засуджений актор може вийти на волю достроково. Очікується, що 60-річного Єфремова буде звільнено з колонії по УДЗ до кінця року, і нібито за станом здоров’я росіянина.

"Він справді в дуже поганому стані. Родина Єфремова сподівається, що він вийде до Нового року", — заявляє інсайдер. Проте представники актора дотримуються стриманіших прогнозів.

Михайло Єфремов у в’язниці

За нього вже заступився затятий путініст Іван Охлобистін. Він сподівається, що після звільнення Єфремова його на роботу до московського театру "Современник" прийме ще один любитель Путіна, російський актор та режисер Володимир Машков.

Михайло Єфремов у військовій формі

Нагадаємо, що 8 вересня 2021 року відомого російського актора Михайла Єфремова за п’яну ДТП зі смертельним наслідком спочатку засудили до восьми років колонії. А після апеляції суд пом’якшив його до семи з половиною років.

Раніше путініст Іван Охлобистін, який нещодавно потрапив під санкції ЄС, видав чергову порцію маячні про українців. Прихильник війни розлютив навіть росіян.