У Москві відомий російський актор влаштував п’яне ДТП: є жертва (Фото, Відео)

Читать на русском
Автор
2528
У Москві відомий російський актор влаштував п’яне ДТП: є жертва (Фото, Відео) Новина оновлена 07 квітня 2023, 07:05

8 червня актор Михайло Єфремов, перебуваючи у нетверезому стані, став винуватцем ДТП на Смоленській площі.

Внаслідок сильної крововтрати помер водій фургона, який напередодні ввечері протаранив актор Михайло Єфремов.

"Чоловік отримав множинні поєднані травми голови та грудної клітки. Медики у СКЛІФі всю ніч боролися за його життя. Проте вранці у чоловіка відмовило серце, відновити серцевий ритм не вдалося", — сказав співрозмовник агентства.

Джерела додають, що водій отримав множинні травми життєво важливих органів, у нього була рясна крововтрата. Органи, за його словами, " стали відмовляти один за одним ".

Інформацію про смерть водія підтвердили у прес-службі московського управління МВС.

Актора Михайла Єфремова відпустили на підписку про невиїзд після ДТП на Смоленській площі.

У МВС вже повідомили, що кримінальна справа у зв’язку зі смертю водія, потерпілого внаслідок аварії, порушена стосовно актора за ч. 2 ст. 264 КК РФ, перекваліфіковано на п "а", ч. 4 зазначеної статті (діяння, що спричинило необережність смерть людини). Єфремову тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Фото twitter.com/izvestia_ru

Уточнимо, що напередодні, 8 червня, увечері Єфремов вилетів на зустрічну смугу руху своєю машиною і зіткнувся з іншим автомобілем на Смоленській площі.

Актора затримали поліцейські на місці події. За результатами медичного огляду доведено наявність у крові артиста алкоголю.

На Єфремова порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів).

Померла відома володарка Grammy та солістка гурту The Pointer Sisters

Михайло Єфремов – популярний російський артист, син актора та режисера, видного діяча "відлиги" Олег Єфремова. Він відкрито засуджував агресію РФ проти України і разом із низкою інших діячів російської культури у 2014 році виступив проти анексії Криму.

З 2013 року Єфремов брав участь у телепроекті "Пан хороший", в якому читав актуальні вірші поетів-сатириків Андрія Орлуші та Дмитра Бикова з критикою політики Кремля та суспільно-політичної ситуації в РФ.