Хотіла видалити ребра і зробила невдалу ринопластику в Росії: де зараз "одеська барбі" Анастасія Шпагіна і що каже про війну

Читать на русском
Автор
604
Анастасія Шпагіна тривалий час жила у Росії Новина оновлена 26 серпня 2024, 16:30
Анастасія Шпагіна тривалий час жила у Росії. Фото Колаж Телеграфу

Блогерка зникла з інфопростору в Україні

Колись популярна в Україні блогерка Анастасія Шпагіна, відома як "одеська барбі", після 2014 року переїхала до Росії і вела свій блог російською. Дівчина прославилася завдяки своїм "ляльковим макіяжам".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, куди зникла Анастасія Шпагіна з українського медіапростору, чим вона зараз займається і що каже про війну в Україні.

Біографія

Анастасія Шпагіна народилася у 1993 році в Одесі. З дитинства дівчина почала цікавитися візажем і користувалася косметикою мами. У підлітковому віці блогерка почала заробляти перші гроші і сама стала купувати матеріали для макіяжів. Закінчила коледж та отримала освіту перукаря-візажиста. Тривалий час Шпагіна працювала у салоні краси в рідній Одесі. У дитинстві дівчина вирізнялася здібностями до малювання, а пізніше стала переносити малюнки на своє обличчя.

Анастасія Шпагіна
Анастасія Шпагіна

Макіяж Анастасії Шпагіної

Через акне Анастасія завжди наносила на шкіру товстий шар тонального крему. Очі блогерка робила великими та "ляльковими" і клеїла виразні вії. Блогерка також користувалася кольоровими лінзами. Завдяки макіяжам дівчина перетворювалася на героїв аніме.

Анастасія Шпагіна
Анастасія Шпагіна

Пластичні операції

Хейтери Анастасії Шпагіної в коментарях думали, що такі перевтілення неможливі без хірургічного втручання. Блогерка цього не заперечувала і навіть зізнавалася, що мріяла зміни розріз очей і видалити ребра для більш тонкої талії.

У 2017 році Анастасія Шпагіна зробила ринопластику (операція на зменшення пропорцій та контурів носа) у Росії по бартеру. Згодом виявилося, що операцію зробили їй неправильно. Через кілька місяців блогерка подала на хірурга до суду і навіть була на пропагандистській телепрограмі "Пусть говорят". В цей період дівчина отримувала багато хейту в коментарях. Проти неї були навіть її колеги-блогери. В мережі почали з'являтися колажі з фото "до" і після" операції Шпагіної, а користувачі звинувачували її в тупості й неуважності до вибору хірурга.

Анастасія Шпагіна

Де зараз Анастасія Шпагіна

Тривалий час дівчина проживала у Росії, Санкт-Петербурзі. Одак після скандалу з операцією та в інтернеті вирішила покинути країну-агресорку. Дівчина повернулася до Одеси, але згодом виїхала і з України. Тепер Анастасія Шпагіна проживає у Лос-Анджелесі. Дівчина продовжує вести блог, щоправда, тепер англійською.

Анастасія Шпагіна
Анастасія Шпагіна
Анастасія Шпагіна

Позиція щодо війни в Україні

За 2,5 роки повномасштабної війни в Україні уродженка Одеси ніяк не висловилася щодо нападу Росії на її батьківщину. У перші дні війни блогерка не виходила у сторіс.

Днями блогерка виклала відео, у якому порівняла своє життя з 2012 по 2018 рік та зараз. Свій допис дівчина підписала: "Україна і Росія змусили мене багато плакати". Сторінка блогерки недоступна для користувачів з України.

Анастасія Шпагіна

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Регіна Тодоренко, яка стала громадянкою РФ. Ми також поділилися, як вона зараз виглядає.