Замолює "гріхи"? Влад Яма показав, як допомагає "Охматдиту" з Маямі

Читать на русском
Автор
Влад Яма зібрав 10 тисяч доларів на "Охматдит"
Влад Яма зібрав 10 тисяч доларів на "Охматдит". Фото Колаж Телеграфу

Танцюрист влаштував захід в Маямі на підтримку України

Популярний український хореограф Влад Яма, який нещодавно дав інтерв’ю російською, показав, як допомагає дитячій лікарні "Охматдит", в яку поцілила російська ракета у понеділок, 8 липня.

На своїй сторінці в Instagram танцюрист продемонстрував фото, де видно, що він разом із дружиною та двома його колегами тримають сертифікат на 10 тисяч доларів з великим надписом "Okghmatdyt".

"Ми з гордістю можемо поділитися тим, що ми пожертвували 10 000 доларів дитячій лікарні Охматдит", — зазначив Влад Яма у дописі. Гроші збирали на івенті на честь Дня Незалежності України 23 серпня. Це був вечір танців у Маямі.

Влад Яма
Фото: instagram.com/vladyama_official

Зазначимо, що в соцмережах Влад Яма часто демонструє любов до України та бере участь у благодійних заходах на підтримку ЗСУ. Блог танцюрист веде українською та англійською мовами, але інтерв’ю дає російською.

У день атаки на "Охматдит" хореограф виклав фото зруйнованої лікарні з надписом про ракетний удар по клініці. Від себе Влад Яма нічого не додав і не сказав ні слова.

Фото: https://www.instagram.com/vladyama_official/?hl=uk

Нагадаємо, що Влад Яма виїхав з України після 24 лютого 2022 року. За словами танцюриста, він перетнув кордон до того, як його закрили, тобто до 28 лютого. Однак пізніше заплутався у власних свідченнях і сказав, що після 24 лютого допомагав батькам евакуюватися з Запорізької області.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олег Винник записав відеозвернення до українців з Німеччини. Співак, який втік з України під час війни, намагається реабілітуватися та повернутися на сцену.