Розкриють таємницю загибелі принцеси Діани? В Англії знімуть серіал про Леді Ді

Читать на русском
Автор
Принцеса Діана та принц Чарльз Новина оновлена 28 серпня 2024, 13:09
Принцеса Діана та принц Чарльз. Фото Getty Images

Леді Ді загинула в автокатастрофі в Парижі

Напередодні роковин смерті принцеси Діани оголошено про те, що йдуть зйомки серіалу про принцесу Уельську. У цьому проєкті досліджено обставини смерті першої дружини короля Чарльза III, який зараз хворий на рак.

Серіал матиме назву "Хто вбив Діану?" і його створено компаніями EverWonder Studio, яка заснована колишнім президентом Time Studios Яном Орефісом, та Empress Films. Про це пише deadline.

Автори серіалу брали інтерв’ю в людей, які мають відношення до автокатастрофи, в якій загинула принцеса Діана. Проєкт розкриє усі подробиці трагічної ночі 31 серпня 1997 року та дослідить різні версії та теорії.

Нагадаємо, що Леді Ді загинула через рік після розлучення з принцом Чарльзом — 31 серпня 1997. Принцеса їхала тунелем Pont de l'Alma в Парижі разом зі своїм коханцем Доді аль-Фаєдом. Вони не були пристебнуті. Сталася автокатастрофа, внаслідок якої принцеса Діана отримала багато травм, її було доставлено до лікарні, однак лікарям не вдалося її врятувати і вона померла. Доді та водій машини загинули на місці.

Навколо смерті принцеси Діани ходило багато чуток. Було досліджено різні теорії змови, а у ЗМІ шукали вбивцю принцеси Уельської.

Раніше "Телеграф" розповідав, що майбнутній король Чарльз III зустрівся з Путіним. Це сталося у 1994 році, коли Чарльз був принцом. Путін мав вкрай безглуздий вигляд.