"Король і блазень": Путін у дивному вбранні виглядав вкрай безглуздо поруч із майбутнім монархом Чарльзом III (архівні фото)

Читать на русском
Автор
4220
Путін зустрічався з Чарльзом ще 1994 року Новина оновлена 23 серпня 2024, 12:24
Путін зустрічався з Чарльзом ще 1994 року. Фото Getty Images

Чарльз III явно шкодує про зустріч, яка відбулася 30 років тому

Онкохворий британський король Чарльз III за весь час свого життя відвідував багато країн, зустрічався з лідерами держав закордоном і в самій Англії. Так, у липні 75-річний монарх прийняв у себе президента України Володимира Зеленського. Але був в історії Чарльза і його приїзд у 1994 році до Санкт-Петербурга, де він відкривав офіс Британської ради.

У травні того року росЗМІ трубили, що це було "найбільшою світською подією тижня". Тоді ще принц Чарльз зустрічався з мером Петербурга (тоді ще Ленінградом) Анатолієм Собчаком, рідним батьком Ксенії Собчак. Не прогав свій "зоряний час" і Путін, який працював в мерії міста.

"У 1994 році Путін зустрічався з майбутнім королем Чарльзом III. Тепер їхнє спільне фото можна підписати як "Король і блазень", — реагують у мережі на архівні знімки користувачі ТікТок.

@365bel В 1994 году Путин встречался с будущим королем Карлом III. Теперь их совместное фото можно подписать как "Король и шут" 😂 #путин #карл #чарльз #политика #новости #видео #юмор #шутка #рек #рекомендации #россия #великобритания ♬ оригинальный звук - 365bel

На зустрічі молодий Чарльз III хизується в класичному двобортному костюмі в смужку з гудзиками у піджака, а ось образ російського диктатора викликає лише сміх.

володимир путін король чарльз III
Фото: Getty Images

Уривок зі спогадів Л. Путіної, колишньої дружини диктатора: "У 1994 році до Пітера приїхав принц Чарльз. Собчак доручив Володі зустріти, постало питання, в чому? Пальто купили у якогось бугая з ринку, штани були ще з Дрездена, а от черевики позичив Аркаша Ротенберг, хоча у нього був 46 розмір".

володимир путін король чарльз III
Фото: Getty Images

2023 року в мережу "злили" домашнє відео молодого Путіна. Він тоді виглядав переляканий і на "спортику".