Притула зворушив весільним фото з дружиною та розповів, яку обіцянку вона дала йому, коли закінчиться війна

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 серпня 2024, 20:38

Волонтер зворушив до сліз словами про свою дружину та дітей у річницю весілля

Український волонтер, громадський діяч, а в минулому шоумен і телеведучий Сергій Притула, який нещодавно пояснив, чому він не на фронті, зворушив українців до сліз. Справа в тому, що засновник Благодійного фонду Сергія Притули відзначає 9-ту річницю весілля з дружиною. З цього приводу він показав своє весільне фото та написав теплі слова про свою родину.

На сторінці в Instagram Сергій Притула опублікував два фото — із дружиною Катею у день весілля 9 років тому, та фото з долонями всіх членів їх родини. У підписі до публікації Притула ніжно звернувся до дружини, яка за ці 9 років народила йому двох доньок – Соломію та Стефанію. Також у сім’ї підростає син Притули від першого шлюбу Дмитро, якому вже 16 років.

"Кажуть, що час впливає на стосунки. І то правда: обійми стали міцнішими, поцілунки солодші, розмови триваліші. Особливо після довгих розлук. 9 років — це гарний період часу, щоб на нього озирнутися і подякувати один одному за прожите не дарма спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам Оборони за захист. Вірю, що після Перемоги ти дотримаєшся обіцянки і вийдеш за мене ще раз", — написав Сергій Притула.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Сергій Притула зізнався, чому не хоче зараз повертатися на сцену. Артист зазначив, що йому зараз важко абстрагуватись.