"Українська коза не дозволила": Полякова розповіла про неприємну ситуацію у Польщі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 29 серпня 2024, 08:39

Виконавиця була неприємно здивована поведінкою українки

Відома співачка Оля Полякова, яка нещодавно відпочивала зі старшою донькою за кордоном, поділилась з шанувальниками інцидентом. Неприємний випадок трапився з артисткою у Варшаві, коли вона поверталась з Ніцци до Києва.

Спершу співачка переплутала час відправлення літака в Польщу, відповідно не встигла на нього. Тому Полякова була вимушена купувати новий квиток як у Варшаву, так і потім — на потяг до Києва. Однак це не єдиний конфуз, який стався зі знаменитістю. Про це вона розповіла у своєму інстаграмі.

"Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, потяг. Таки потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала завчасно і потрапила в затор, бо була аварія", — розповіла виконавиця.

Річ у тім, що у Варшаві співачка потрапила у затор і запізнювалась на залізничний вокзал, з якого мала добиратись в Україну. Водійка намагалась пересадити співачку в інше таксі, яке б довезло її без заторів. Утім, в автівці перебувала українка, яка не погодилась везти Полякову на вокзал.

"Водійка просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже – ні. Водійка каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця коза українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг", — зазначила артистка.

Натомість особисті речі співачки водійка таксі не встигла завантажити у потяг. Тому жінка має надіслати їх поштою.

Раніше "Телеграф" писав про схуднення Олі Полякової. Зараз артистка має таку вагу, як у молодості.