Блондинка Анджеліна Джолі: актриса з’явилася на червоній доріжці у Венеції у спокусливому образі (фото)

Читать на русском
Автор
Анджеліна Джолі з’явилася на Венеціанському кінофестивалі 29 серпня 2024 року Новина оновлена 29 серпня 2024, 22:07
Анджеліна Джолі з’явилася на Венеціанському кінофестивалі 29 серпня 2024 року. Фото Getty Images

Джолі у сукні Tamara Ralph стала головною зіркою кінофестивалю

Американська актриса, режисер та продюсер Анджеліна Джолі, колишня дружина Бреда Пітта, який прикипів душею та серцем до нової обраниці, відвідала міжнародний кінофестиваль, який щорічно проходить у Венеції, Італія.

49-річна знаменитість вийшла на червону доріжку в рамках промоуту біографічного фільму "Марія", де розповідається історія життя грецької оперної співачки Марії Калласе.

На заході, який зібрав у 2024 році безліч відомих діячів кіномистецтва, Анджеліна Джолі мала просто надзвичайний вигляд. Голлівудська актриса вийшла на килимову доріжку в пошитій на замовлення бежевій сукні без бретельок від Tamara Ralph, з хутряною накидкою на рукавах (що додало нотку зимового гламуру), романтичним драпіруванням за силуетом та плісованим подолом спідниці.

анджеліна джолі
Фото: Getty Images

Волосся, яке актриса висвітлила заради нової ролі, було укладено в невимушену зачіску з проділом набік. Джолі вибрала яскраво-червону помаду, яка поєднувалася з її манікюром, і загалом пожвавлювала монохромний ансамбль.

анджеліна джолі у сукні
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі виховує шестеро дітей. У липні стало відомо, що її прийомний син Пакс потрапив у серйозну аварію.