Камінська з "НеАнгелів" російською мовою раптово заявила про "повернення"

Читать на русском
Автор
Слава Камінська натякнула, що має нові творчі плани Новина оновлена 30 серпня 2024, 09:16
Слава Камінська натякнула, що має нові творчі плани. Фото https://www.instagram.com/babaslavka/

Співачка розкрила деякі подробиці свого життя за кордоном

Популярна українська співачка Слава Камінська, яка була солісткою гурту "НеАнгели", з початку повномасштабної війни в Україні виїхала за кордон та тимчасово перестала активно займатися своєю музичною кар’єрою. Тепер співачка заінтригувала шанувальників новими творчими планами та "поверненням".

У своєму Instagram Слава Камінська опублікувала кумедний фотоколаж та розповіла про свої плани. За словами співачки, вона "блудна блогерка" знову вирішила увірватися у світ інстаграму та активно вести свою сторінку.

"Хоч би раз на пару днів бісити вас постами про те, як я, нероба, яка рано увірвалася на пляжну пенсію, живу своє безробітне життя на острові для щасливих дідок біля іспанського океану. Загалом новин накопичилося. Творчих також. Скоро вам все розповім", — написала Камінська.

Слава Камінська

Зазначимо, що співачка з початку війни виїхала з Києва разом із двома дітьми від колишнього чоловіка. Спочатку вона жила в Нідерландах, а потім перебралася до Іспанії на Тенеріфе. За кордоном Слава Камінська також почала налагоджувати особисте життя, у неї з’явився коханий, якого вона поки що приховує від публіки.

Також із її соцмереж відомо, що співачка виступала на приватних вечірках за кордоном, виконуючи свої старі російськомовні хіти. До того ж свій фотоблог в Instagram Камінська продовжує вести російською мовою, за що неодноразово піддавалася хейту.

Слава Камінська за кордоном

Раніше "Телеграф" розповідав, що Слава Камінська засвітилася з екс-дружиною "наркобарона" Чернецького Воронова. Співала російською і не свої пісні.