Такою ви її точно не бачили: який вигляд мала Катя Осадча у дитинстві (фото)

Читать на русском
Автор
1417
Катерина Осадча показала своє шкільне фото Новина оновлена 01 вересня 2024, 18:49
Катерина Осадча показала своє шкільне фото. Фото instagram.com/kosadcha

Погляд у маленької дівчинки вже тоді був "хитрий"

Популярна українська телеведуча та модель Катерина Осадча, яка нещодавно показала свій "вагітний" живіт, поділилася з підписниками у соцмережі архівним фото зі свого дитинства.

Зірка, якій 12 вересня виповниться 41 рік, виклала в Інстаграмі чорно-білий знімок, який був, очевидно зроблений за шкільною партою у свято Першого вересня. "З 1 вересня",- привітала Осадча своїх шанувальників.

Ще маленькою дівчинкою Катерина всміхається в об'єктив камери. "Маленька я, а погляд вже хитрий. Цікаво що тоді складалося вже в голові", — в жарт написала ведуча.

катерина осадча у дитинстві

Варто додати, що окрім навчання в школі, майбутня зірка українського телебачення займалася музикою і танцями. У 13 років Осадча розпочала професійну модельну кар'єру, а вже після дев'ятого класу на три місяці поїхала на зйомки до Токіо. Також працювала моделлю в Німеччині, Англії та Франції. Шкільні випускні іспити склала екстерном через щільний графік зйомок у Парижі.

Найбільшої популярності Катерина Осадча здобула, ставши ведучою програми про зірок "Світське життя". "Родзинкою" її образів стали незвичайні капелюшки.

катерина осадча
Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, що сьогодні в Україні святкують День знань 2024. Раніше українські зірки показали, який вигляд мали у шкільні роки.