"Весь світ відвернувся від нас": Астаф’єва, Добринін та інші зірки звернулися до українців після нічної атаки на Львів (фото)

Читать на русском
Автор
Зірки підтримали українців Новина оновлена 04 вересня 2024, 11:40
Зірки підтримали українців. Фото Колаж Телеграфу

Знаменитості закликають конвертувати свою злість у донати

Країна-терористка вкотре влаштувала нічну ракетну атаку по українських містах на наступний день після цинічного обстрілу Полтави. Росія обстріляла Львів, Суми та Кривій Ріг вночі 4 вересня. Пошкоджено житлові будинки, близько 42 постраждалих, 7 загиблих. Українські зірки не стали стояти осторонь і вийшли у сторіс після нічної атаки.

Зірки та блогери поширюють понівечені львівські будинки і співчувають сім’ям постраждалих та загиблих внаслідок ракетного удару. Знаменитості також просять якомога більше донатити.

Звернулася до українців Даша Астаф’єва з не дуже втішними словами. Співачка показала понівечену львівську будівлю і залишила хештег "russiaisaterroriststate". "Я не знаю, кому ми це все показуємо, весь світ відвернувся від нас", — ділиться Даша Астаф’єва.

Підбадьорити українців вирішив Микита Добринін. Блогер закликав конвертувати свою злість у донати. "Це відбувається щодня по всій Україні, та ми не маємо права зневірюватись чи здаватись. Злишся — донать", — висловився блогер.

"Кричати" на весь світ про сьогоднішню нічну атаку стала Alyona Alyona. Реперка написала текст про трагедію англійською і продублювала його українською, оскільки у неї є закордонна аудиторія.

Злість до країни-терористки висловила ведуча Маша Єфросиніна. Зірка опублікувала сторіс, де написала: "Біль, лють, безпомічність, ненависть".

Вийшла у сторіс також Даша Квіткова. Блогерка поширила відео, зняте після нічної атаки, і показала, що сама задонатила на ЗСУ.

Не лишилися осторонь також Тіна Кароль, Анатолій Анатоліч, Раміна Есхакзай, Катерина Тишкевич, Григорій Решетник та інші зірки. Вони також виклали у сторіс знімки міст, які постраждали і висловили співчуття українцям.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірки звернулися до українців після атаки на Харків 2 вересня. У сторіс вийшли Леся Нікітюк, Володимир Дантес, Маша Єфросиніна та інші.