Зірка "Скаженого весілля" розпекла актора Цимбалюка за російську музику (відео)

Читать на русском
Автор
Інна Приходько і Тарас Цимбалюк Новина оновлена 02 вересня 2024, 18:15
Інна Приходько і Тарас Цимбалюк. Фото instagram.com

Зірка також засудила селеб, які підтримали актора

Популярна українська акторка Інна Приходько, яка запам’яталася українцям після ролі запальної дочки сусіда Ольги Тарасівни у "Скаженому весіллі" засудила Тараса Цимбалюка за прослуховування російської музики, як і акторка Надія Хільська.

Висловилася про актора зірка в інтерв’ю Аліні Доротюк, яка до речі, також засудила Тараса Цимбалюка за публічне прослуховування пісень російських виконавців. Інна Приходько також засудила тих зірок, які після скандалу підтримали шоумена.

Фото: скріншот Telegram Аліни Доротюк

Акторка зазначила, що продюсери та режисери, які продовжують співпрацювати з Тарасом Цимбалюком після гучного скандалу, прощають подібні ситуації і вона з цим не погоджується. А актори підтримали колегу, за словами Інни Приходько, бо "Тарас Цимбалюк, це зірка. Бути поруч із зіркою — значить самому на якусь мить стати зіркою".

Фото: Скріншот YouTube

"Дуже прикро, що безліч акторів промовчали, замовчали, і що вони його підтримали. Я дуже багато часу аналізувала цю всю ситуацію і врешті-решт я зрозуміла, що, знову ж таки, інститут репутації у нас відсутній, і тут питання більше до роботодавців", — висловилася акторка.

Інна Приходько додала, що засуджує вчинок Тараса Цимбалюка і не стала про це мовчати, бо для неї важливо бути чесною перед собою.

"Я поділилася, тому що я реально засуджую за такий вчинок, — заявила вона. — Чому я буду мовчати? Я навпаки себе з'їм, якщо буду мовчати і не скажу, що я думаю з цього приводу", — ділиться акторка.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк потрапив у гучний скандал через те, що слухав російські пісні, а відео потрапило в мережу. На сторінці опальної Анни Алхім, яка говорить російською і не приховує, що слухає ворожих виконавців, з’явилося відео, де компанія її друзів, серед яких був Тарас Цимбалюк, веселиться під пісні російських і білоруських "зірок": Земфіри, гурту "Леприконсы" та Сергія Мазаєва. За це актор отримав багато хейту.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тарас Цимбалюк емоційно відповів українцям після скандалу. Актор зазначив, що не збирається виправдовуватися.