Знав, хто така Klavdia Petrivna ще до концерту? Відомий блогер показався з Соломією Опришко

Читать на русском
Автор
Клавдія Петрівна і Олег Машуковський Новина оновлена 01 вересня 2024, 17:10
Клавдія Петрівна і Олег Машуковський. Фото Колаж Телеграфу

На світлині співачка без макіяжу та фільтрів

В той час, як мережа вибухнула новинами про те, що загадкова співачка Klavdia Petrivna нарешті розкрила свою особистість, відомий блогер Олег Машуковський показав фото із виконавицею, де видно, що вона без макіяжу та фільтрів.

Світлиною блогер поділився на своїй сторінці в Instagram. "Гарна, витончена, красива, добра та така як ти є. Сяй та збирай надалі мільйони слухачів, заздрісникам на добро!", — підписав сторіс Олег Машуковський.

Соломія Опришко і Олег Машуковський
Фото: instagram.com/mashukovsky

Можна помітити, що фото, яке виклав блогер, зроблене задовго до концерту у Палаці спорту, під час якого Клавдія Петрівна розкрила свою особистість. Такий висновок можна зробити з волосся блогера, а точніше, з його кольору. На світлині він пофарбований у чорний, зараз, судячи з дописів на його сторінці, його волосся білого кольору.

Нагадаємо, що співачка Клавдія Петрівна зібрала два Палаци спорту за два дні. Під час другого концерту виконавиця зняла окуляри і показала своє обличчя. Проте, в мережі користувачі не вірять в те, що це саме Соломія Опришко. Також з’явилося багато хейту з приводу зовнішності, організації виступу співачки та її поведінки на сцені.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про Соломію Опришко, яка ховалася за образом Klavdia Petrivna. Дівчині всього 18 років.