Більше не загадка? Як виглядає Соломія Опришко, яку називають Klavdia Petrivna

Читать на русском
Автор
Klavdia Petrivna - це Соломія Опришко? Новина оновлена 31 серпня 2024, 12:53
Klavdia Petrivna - це Соломія Опришко?. Фото Колаж Телеграфу

На концерті співачка показала обличчя, але не назвала своє ім'я

У п’ятницю, 30 серпня, відбувся довгоочікуваний концерт співачки Klavdia Petrivna, яка приховує свою особистість. Вона нарешті показалася без капелюха та масок, однак була в затемнених окулярах. Співачка майже не розмовляла з шанувальниками під час концерту, як це часто роблять зірки, і не оголосила своє ім’я.

Здогадок про особистість співачки в мережі було досить багато. Одні стверджували, що це Маша Кондратенко, інші — що це Марія Яремчук. Існувала навіть версія про те, що під капелюхом загадкової співачки ховається Аліна Гросу. Однак після концерту в Палаці Спорту у фанів відпали підозри і тепер вони переконані, що Klavdia Petrivna — це Соломія Опришко.

Як виглядає Соломія Опришко

Особу загадкової співачки розсекретив блогер-пліткар Богдан Беспалов. Він показав архівні фото дівчини і ствердив, що саме вона і є Клавдією Петрівною.

Соломія Опришко
Фото: Скріншот YouTube
Соломія Опришко
Фото: Скріншот YouTube
Клавдія Петрівна Соломія Опришко
Фото: Пресслужба Tvorchi та Klavdia Petrivna

Також Соломія Опришко знялася у кліпі на пісню "Їде дах" Маші Кондратенко і Клавдії Петрівни. У відеороботі дівчина постала без жодного головного убору та маски.

Соломія Опришко
Фото: Скріншот YouTube

На концерті у Палаці Спорту дівчина також не приховувала обличчя. Співачка постала у затемнених окулярах, попередньо виголосивши промову: "Я читала кожний ваш коментар, і старалася прислухатися абсолютно до всіх. І сталося так, що дуже логічно, я заплуталася. Тому під час поїдання слушних порад від слушних людей, під час глибоких роздумів, я врешті-решт вирішила, критику залишаю критикам, а я піду своєю дорогою. Колись, побачимось в останній раз. А зараз я для вас, а ви для мене тут, без масок, капелюхів і прикрас", - промовила зі сцени Клавдія Петрівна.

Що відомо про Соломію Опришко

Дівчина народилася у селі Гірне, Стрийського району Львівської області. Однак ця інформація не підтверджена самою Соломією. За чутками, Соломія Опришко — молодша сестра співака та автора пісень Osty, з яким вона випустила спільний трек.

Раніше "Телеграф" розповідав, Klavdia Petrivna показала обличчя та заплутала українців. Фани почали висувати різні версії щодо особистості співачки. Одна з таких — що це дочка Євгена Кошового.