Донька Кошового, Семен Семенченко і не тільки: Klavdia Petrivna показала обличчя та заплутала українців (фото)

Читать на русском
Автор
3164
Хто така Клавдія Петрівна -  що думають українці Новина оновлена 23 серпня 2024, 18:37
Хто така Клавдія Петрівна - що думають українці. Фото скриншот Youtube

Дівчина знялася у новому кліпі з гуртом Tvorchi

Однією із найзагадковіших співачок українського шоубізнесу є Klavdia Petrivna, яка довгий час приховує своє обличчя під маскою. У мережі давно ходять припущення, хто ж виступає під цим псевдонімом.

У новому кліпі "Орбіти" із гуртом Tvorchi Klavdia Petrivna вперше знялася без маски, залишивши на обличчі лише сонцезахисні окуляри. Волосся вона сховалася під синьою хусткою, надівши поверх чорний капелюх.

Klavdia Petrivna
Klavdia Petrivna, Фото: знімок екрана Youtube

Українці давно діляться припущеннями, ким же є насправді Klavdia Petrivna. Серед головних претендентів – Соломія Опришко та Маша Кондратенко. Дівчата також підігрівають інтригу, оскільки нещодавно знялися у новому кліпі співачки під назвою "Їде дах".

Цю пісню Klavdia Petrivna записала з Машею Кондратенком, нібито натякнувши, що Марія не може ховатися під маскою. І цікавою деталлю кліпу стала поява Соломії Опришко, яка зникає з кадру, коли на ньому вперше з’являється загадкова артистка. Можливо це підказка, що саме Соломія виступає під цим псевдонімом.

Хто така Клавдія Петрівна
Перше фото — Klavdia Petrivna, друге та третє — Соломія Опришка

Українці у мережі поділилися своїми кумедними версіями, хто ж насправді Klavdia Petrivna. Серед передбачуваних варіантів: Ляшко, Семен Семенченко, дочка Кошового та ексдружина Дзідзьо.

Скріншот
Скріншот коментарів
Скріншот
Скріншот коментарів
Скріншот
Скріншот коментарів
Скріншот
Скріншот коментарів
Скріншот
Скріншот коментарів

"Телеграф" писав раніше, що український телеведучий Андрій Бедняков разом із дочкою "розкрили" секрет Klavdia Petrivna. Шоумен поділився з аудиторією кумедним відео.