Точно не Яремчук, але хто? Зірки шоубізу дали ексклюзивні коментарі щодо особистості Klavdia Petrivna

Читать на русском
Автор
Українські зірки висловилися щодо особистості та творчості Klavdia Petrivna Новина оновлена 27 липня 2024, 16:01
Українські зірки висловилися щодо особистості та творчості Klavdia Petrivna. Фото Колаж "Телеграфу"

Її називають феноменом української естради, але ніхто не знає, як вона виглядає

Співачка Klavdia Petrivna, яка нещодавно з’явилася в проекті Тіни Кароль "Дім звукозапису", і підігріла теорії фанатів про свою особистість, вже понад рік розбурхує український шоу-бізнес. Вона завоювала неймовірну популярність у Instagram, TikTok та інших онлайн-платформах, її пісні крутять на радіо та знімають тисячі роликів. Однак ніхто досі точно не знає, хто вона і як виглядає.

"Телеграф" поцікавився у зірок українського шоу-бізнесу, хто може ховатися за образом загадкової Klavdia Petrivna, що вони думають про її творчість і в чому полягає її феномен для української естради. Відповіді можуть здивувати вас!

Співак Melovin: "Я не хотів би знімати фату і бачити, хто це"

Melovin, Меловін

Взагалі, мені навіть писали, що це мій продюсерський проект. Думаю, я це зробив би! Але хтось виявився набагато крутішим. Це дуже крутий проект, який викликає у мене мандраж. Тут навіть не так хочеться дізнаватися хто це, а просто дуже цікаво спостерігати за цим проектом, як за мистецтвом, і цього достатньо. Ось що прикольно. Я не хотів би знімати фату і бачити, хто це.

Комік з "Ліги Сміху" та співак Іван Люлєнов: "Інтрига, чому вона так робить"

Іван Люленов

З того, що я бачив у TikTok, Соломія Опришко — звучить як правда. Але мені це питання не цікаве. Мені подобається музика, і я її слухаю. Якщо людина вирішила не показувати своє обличчя, то це її вибір, і я її поважаю за це. Вона гарно співає, вона талановита, і плюс у неї є загадковість та інтрига. Не тільки питання, хто під маскою, але й інтрига, чому вона так робить, що вона відчуває. У часи, коли кожна людина намагається проштовхнути своє обличчя в медіапростір будь-яким чином, у той час, коли всі хочуть бути популярними, щоб їх впізнавали та щоб їхні відео збирали багато переглядів, ця дівчина обрала щось протилежне — бути непомітною. Щоб ніхто не знав, хто вона. І мені здається, це дуже круто і дуже відрізняється від усього, що є.

Учасник Нацвідбору на Євробачення, співак Tom Soda: "Я повівся, що це Кондратенко"

Том Сода, Tom Soda

Спочатку я повівся і подумав, що це Маша Кондратенко. Вона дуже класно пародіювала Klavdia Petrivna у TikTok. Тепер я взагалі не знаю, що й думати, і в цьому ховається відповідь на друге запитання. Інтрига — завжди розігріває інтерес до чогось, але, звичайно, без цікавої, не схожої ні на кого музики, — це не спрацювало б. Цитата з пісні "Лікарі кажуть, що це депресія. Мама каже, що я лінива" — вже стала крилатою. А загадковий образ лише розпалив цей вогонь.

Генеральний продюсер Радіо Люкс FM, Радіо Максимум Женя Фешак: "Була несмілива надія, що це Марія Яремчук"

Женя Фешак

Якщо чесно, навіть не ставив собі цього питання. Люди працюють, у них є маркетингові стратегії. Я не хочу вириватися з цього світу ілюзій. Також хочу жити в чомусь, що хтось придумав для мене, і хоча б чогось не знати.

Єдине, що я мав несміливу надію: під образом Klavdia Petrivna може ховатися Марія Яремчук. Бо в неї вже були подібні образи, вона дуже багато їх використовувала, з тими широкополими капелюхами. І в мене чомусь трошки тьохнуло серце, бо я дуже хочу, щоб Марія повернулася на сцену. Я їй про це писав нещодавно. Тому мені хотілося б, щоб це була вона. Але інших міркувань на тему того, хто б це міг бути, в мене якось не було.

Мені цікаво спостерігати за тим, як це відбувається. Єдине, що в таких випадках головне — щоб потім, коли відкриється обличчя й артист почне говорити, не було розчарувань у людей. Тому що ми намалювали собі ідеальний образ артиста. Це дуже важливо.

Насправді феномен кожного артиста, якщо він стає суперпопулярним, завжди полягає в тому, що в нього відмінний репертуар. Бо ми бачили вже дуже багато випадків, коли популярні люди починають співати, але їхні пісні не стають популярними. А тут, власне, завдяки пісням, нестандартній подачі, продуманій стратегії і вокальному аранжуванню видно, що артист "вистрілив". Класні пісні. Її полюбили не за ноги, не за обличчя, не за зачіску, а за її пісні. Тому феномен дуже простий: гарний, класний, шикарний матеріал.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Андрій Бідняков разом із дочкою "розкрили" секрет Klavdia Petrivna. Шоумен пожартував з артистки, яка приховує свою особистість.