Після довгої інтриги: Klavdia Petrivna розкрила, як виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
529
Klavdia Petrivna показала себе на столичному концерті Новина оновлена 30 серпня 2024, 21:33
Klavdia Petrivna показала себе на столичному концерті. Фото instagram.com/klavdia_petrivna

Артистка постійно інтригує своїх шанувальників зовнішнім виглядом

Сьогодні, 30 серпня, молода співачка Klavdia Petrivna виступила у Палаці спорту в Києві. Вона показала себе без масок і капелюхів на цьому концерті. До речі, у новому кліпі гурту Tvorchi дівчина остаточно заплутала українців, хто ж вона насправді.

Проєкт "Сцена.UA" оприлюднив відео, на якому співачка запалює публіку в столичному Палаці спорту. Вона виконувала трек "Я тобі брехала". На ролику видно, що артистка працює на сцені разом з балетом. Зал вщент переповнений шанувальниками.

Дівчина з'явилась на сцені в білому класичному костюмі вільного крою. Вона не мала капелюха чи маски, як це було раніше. На її обличчі можна було побачити лише сценічні затемнені окуляри. Також дівчина мала пишну укладку.

Виступ Klavdia Petrivna у Палаці спорту
Виступ Klavdia Petrivna у Палаці спорту, Скриншот з відео Сцена.ua
Виступ Klavdia Petrivna у Палаці спорту
Виступ Klavdia Petrivna у Палаці спорту, Скриншот з відео Сцена.ua

Поки що неможливо достеменно сказати, хто саме криється під образом Klavdia Petrivna. Однак серед публіки найпоширенішою версією є те, що це 18-річна студентка музичного коледжу Соломія Опришко.

Раніше "Телеграф" зібрав ексклюзивні коментарі знаменитостей щодо особистості Klavdia Petrivna. Деякі публічні особистості сказали, що думають про творчість молодої виконавиці та припустили, хто це може бути.