Студентка музичного коледжу та сестра відомого виконавця: хто така Соломія Опришко, яка ховалася за образом Klavdia Petrivna

Читать на русском
Автор
Klavdia Petrivna більше не приховує своє обличчя Новина оновлена 31 серпня 2024, 15:38
Klavdia Petrivna більше не приховує своє обличчя. Фото Колаж Телеграфу

В мережі мало інформації про виконавицю

Після гучного концерту таємничої співачки Klavdia Petrivna у Палаці спорту у п’ятницю, 30 серпня, користувачі намагаються зрозуміти, чи справді це Соломія Опришко, адже виконавиця не оголосила свого імені під час виступу, хоч і показалася без капелюха і маски. Ми вирішили з’ясувати, хто ж така Соломія Опришко і що про неї відомо.

Блогери, співаки та зірки шоубізнесу намагалися здогадатися, хто ж така Klavdia Petrivna і висували свої "підозри". Були різні версії: і що під капелюхом загадкової співачки ховається Марія Яремчук, і що це Аліна Гросу, і навіть Христина Соловій, однак всі ці чутки спростувалися.

Найбільш суперечлива версія — Маша Кондратенко, як намагалася видати себе за Клавдію Петрівну, отримавши премію загадкової співачки. Однак викладачі вокалу в мережі стверджують, що тембр голосу цих двох виконавиць відрізняється. Існувала навіть версія, що Klavdia Petrivna — спеціальний проєкт, а її голос створений за допомогою ШІ. Після концерту у фанів зникли сумніви щодо того, що таємнича співачка — це Соломія Опришко.

Клавдія Петрівна

Хто така Соломія Опришко

Народилася дівчина в селі Гірне, що на Львівщині. Зараз їй 19 років. Виконавиця навчається у музичному коледжі. Також в мережі є інформація, що Соломія Опришко — сестра виконавця Osty, який народився на Львівщині, з яким вона, до речі, записала спільний трек у 2024 році.

На сторінці в Instagram Соломії Опришко в 2021 році було відео, де вона разом співає фрагмент з пісні "Я тобі брехала", реліз якої відбувся в лютому 2024.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає Соломія Опришко. Ми зібрали фото загадкової співачки.