Стосується покійної Єлизавети II: розкрито, чому Кейт Міддлтон і принц Вільям переїхали до Віндзора

Читати російською
Автор

Подружжя пішло на такий крок неспроста

Про життя принца Вільяма та Кейт Міддлтон постійно з'являться все більше цікавих деталей. Так, днями стало відомо, де пара ховалась від преси до одруження. А тепер з'ясувалось, чому подружжя переїхало з Кенсінгтонського палацу в Лондоні.

У 2022 році принц Вільям і Кейт Міддлтон разом із дітьми перебралися з Лондона у котедж Аделаїда у Віндзорі. Роберт Джобсон у біографії "Кетрін, принцеса Уельська" поділився, що причиною переїзду стала покійна королева Єлизавета II, пише People.

Річ у тім, що принц Вільям хотів жити ближче до своєї бабусі після того, як помер її чоловік, принц Філіп у квітні 2021 року. Своєю чергою Кейт не заперечувала такому рішенню. Її Високість усвідомлювала, наскільки важливо для чоловіка бути поруч із рідною людиною у складні моменти. Адже Єлизавета II важко переживала втрату чоловіка, герцога Единбурзького.

"Кетрін розуміла, що для Вільяма, як для майбутнього короля, було важливо бути географічно ближчим до покійної королеви в її останні місяці, коли він повинен був підтримувати і її, і свого батька. Вони підтримували регулярні контакти, бачилися особисто та говорили телефоном кілька разів на тиждень, що ще більше зблизило їх", — написав Джобсон.

Повідомляється, що котедж Аделаїда розташований неподалік Віндзорського замку. Це в 30 хвилинах ходьби чи 10 хвилинах їзди від маєтку. Там королева проживала аж до своєї смерті, що сталась 8 вересня 2022 року. Їй було 96 років.

Також з котеджу Аделаїда ближче добиратися до батьків Кейт, Майкла та Керол Міддлтон. Вони проживають в англійському селі Баклбері, що за 45 хвилин їзди від Віндзора.

Раніше "Телеграф" писав, яке рішення принца Вільяма засмутило Кейт Міддлтон. Чоловік ухвалив його ще у 2007-2008 роках, коли пара не була одружена.