"За це мені соромно": відомий комік зізнався, що виступав перед Путіним (відео)

Читать на русском
Автор
Єфим Константиновський виступав перед президентом РФ Новина оновлена 05 вересня 2024, 19:52
Єфим Константиновський виступав перед президентом РФ. Фото instagram.com/fimakonst

Комік зізнався, що це був виступ на КВК

Популярний український комік та зірка "Ліги сміху" Єфим Константиновський зізнався, що колись виступав перед президентом РФ. За словами ексстендапера, цим вчинком він не гордиться.

Про це комік розповів в інтерв’ю Анатолію Анатолічу на YouTube-каналі "Зе Інтерв'юер". За словами гумориста, перед главою держави-терористки він виступав лише один раз на КВК.

Так, Фіма Константиновський розповів, що під час одного з його виступів на КВК в залі сидів Путін. "Була одна гра, коли він був. Х**ло йо**не сиділо, так. От за це мені соромно", — додав ведучий.

Комік зізнався про це досить емоційно. "Ну міг вбити, с*ка. От вбив би, так?", — додав гуморист. Коли відбувся цей виступ і де, Єфим не розповів, однак, імовірно, у Москві ще до початку повномасштабного вторгнення в Україну, адже комік зазначив, що йому було 23 роки. Зараз Єфиму 32.

Що відомо про Єфима Константиновського

Фіма, як його називають у медіапросторі, — український телеведучий, актор, гуморист. Свою кар’єру чоловік почав із виступів на КВК, а пізніше зайнявся стендапом. Був ведучим проєкту "Кохання на виживання", де дуже полюбився глядачам. Також брав участь у проєкті "Х-фактор". Зараз Фіма Константиновський — резидент YouTube-каналу "Stadium family" і ведучий шоу "Поле" на "Новому каналі".

Єфим Константиновський
Фото: скріншот YouTube
Фіма Константиновський
Фото: instagram.com/fimakonst

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомі українські стендапери поскандалили в мережі. Антон Тимошенко і Фелікс Редька погризлися через подкаст, який записав один із у Суджі.