"На 100% не відновить": Віктор Розовий показав, як відновлюється після поранення голови на фронті (відео)

Читать на русском
Автор
1140
Віктор Розовий з дружиною Ольгою Мерзлікіною Новина оновлена 15 серпня 2024, 21:06
Віктор Розовий з дружиною Ольгою Мерзлікіною. Фото instagram.com/myronmuza

35-річна зірка "Ліги сміху" розкрив деталі своєї реабілітації

Український гуморист та зірка розважального проєкту "Ліга сміху" Віктор Розовий, який боронячи Україну отримав важке осколкове поранення голови, розповів про деталі реабілітації.

35-річний комік відповів на питання своїх підписників у соцмережі Інстаграм. Розовий розповів, чи зможе ходити та що вже не зможе зробити у своєму житті.

За словами Віктора, він зможе повноцінно ходити, але для цього треба ще працювати. "Кажуть 100%, але потрібен час і єба**ти", — сказав Розовий.

Проте чоловік, який пішов на фронт з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, жартома заявив, що не зможе займатися рукоділлям. "А от рука всіх функцій на 100% не відновить. Вишивати хрестиком не зможу", — відповів чоловік.

Віктор Розовий був задіяний у 3-й окремій штурмовій бригаді ЗСУ, куди записався добровольцем в кінці лютого 2022 року. 8 березня 2024-го у Львові одружився з Ольгою Мерзлікіною. Вже 21 числа гуморист отримав осколкове поранення в голову, і зараз проходить лікування та реабілітацію.

У травні комік вперше показав фото після важкого поранення на фронті, а пізніше показався в інвалідному візку. У серпні Розовому зробили операцію — йому встановили титанову пластину в череп.