Грандіозне повернення: "Linkin Park" випустили кліп після семирічної паузи (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 вересня 2024, 13:09

Гурт повертається з новою вокалісткою

Легендарний американський рок-гурт Linkin Park возз’єднається вперше за 7 років паузи у кар’єрі, але в оновленому складі. Колектив анонсував світовий тур і випустив новий трек.

Гурт також потішив фанів кліпом на нову пісню "The Emptiness Machine". Це перший реліз Linkin Park після смерті вокаліста Честера Беннінгтона у 2017 році.

Разом із новим синглом, гурт також представив оновлений склад — до них приєдналася вокалістка Емілі Армстронг із гурту Dead Sara та продюсер Колін Бріттен. Новий трек гурт запрем’єрив 5 вересня. Крім цього, Linkin Park також анонсували вихід нового альбому 15 листопада 2024 року.

Нова вокалістка гурту Linkin Park Емілі Армстронг. Фото: Getty Images /Getty Images

Нагадаємо, що Linkin Park не виступають з моменту самогубства фронтмена гурту Честера Беннінгтона у 2017 році. Однак колектив видавав свої архівні пісні та альбоми. До прикладу, у квітні 2024 відбувся реліз треку "QWERTY."

Смерть Честера Беннінгтона

Фронтмен гурту Linkin Park скоїв самогубство у четвер, 20 липня 2017 року. Тіло музиканта знайшли повішаним у його резиденції Палос-Вердес-Естейтс, що у Лос-Анджелесі. Співаку був 41 рік. У Честера Беннінгтона залишилося шестеро дітей від двох дружин.

Честер Беннінгтон. Фото: Getty Images /Getty Images

Після трагедії гурт оголосив про паузу в кар’єрі. Linkin Park за 7 років дали лише один концерт у 2017 році, який був присвячений Беннінгтону, але повернутися на сцену не наважилися.

Раніше "Телеграф" розповідав, що днями Фредді Мерк’юрі могло б виповнитися 78. Ми зібрали для вас найкращі хіти гурту Queen.