"Може трошечки дзьоба стулити?": Притула і Тимошенко "пройшлися" по Волошину, який втік за кордон (відео)

Читать на русском
Автор
Сергій Притула розкритикував блогера Волошина Новина оновлена 06 вересня 2024, 13:39
Сергій Притула розкритикував блогера Волошина. Фото Колаж Телеграфу

Волонтер зазначив, що відео, яке записав блогер після втечі за кордон, маніпулятивне

Відомий український волонтер та громадський діяч, а в минулому телеведучий, Сергій Притула розкритикував блогера Олександра Волошина, який виїхав за кордон на третьому році війни.

За словами ексшоумена, відео, яке записав інфлюенсер після втечі до Варшави, маніпулятивне. Про це Сергій Притула розповів на своєму YouTube-каналі у подкасті "Гуртом та вщент".

"Найбільше мене дратують ті, хто вискочив з України в той чи інший спосіб, і сидячи за кордоном, записує ролики, в яких критикує ТЦК, Сили оборони, все не так, воюємо не так, мобілізуємось не так, при владі не ті", — висловився волонтер.

Сергій Притула, Антон Тимошенко
Фото: скріншот YouTube

Також Сергій Притула висловився про відео, яке записав Олександр Волошин після гучного скандалу, "Хто зрадник". "Насправді жахливе відео, я зміг його подивитися хвилин 10, там маніпуляція та маніпуляції", — ділиться ексшоумен.

До обговорень доєднався співведучий Сергія Притули Антон Тимошенко. Комік висміяв те, що Волошин покинув Україну після хейту та погроз в соцмережах. "Якби всі люди, яким погрожували в Твітері, виїхали з України лишилося б десь сім українців", — пожартував Тимошенко.

"Ти ще, сидячи за кордоном, щось цвірінькаєш і гавкаєш на державу, яка кожного дня потерпає від обстрілів, гинуть люди, а тобі там здається все не те, все не так. Може, трошечки того дзьоба було раз — стулити?", — розкритикував блогера Сергій Притула.

Нагадаємо, що Олександр Волошин записав відео в день ракетної атаки на "Охматдит" 8 липня, сидячи на терасі в ресторані. Він заявив, що настав час "грати за правилами Росії" і погодитися не переговори. За це його жорстко захейтили в соцмережах і навіть внесли в базу "Миротворець".

Фото: instagram.com/voloshyn_97

Пізніше у підписників з’явилася підозра, що гроші, які збирав блогер для "Охматдиту", він вкрав і не збирається перераховувати на потреби лікарні. За кілька днів Олександр Волошин записав відео з Польщі, де заявив, що втік з України через велику кількість хейту і через те, що на його охоронника напали, засудив "систему" і звинуватив у всьому владу.

Раніше "Телеграф" розповідав, хто із відомих чоловіків втік з України Ми також поділилися, де вони зараз.