Не одним Волошиним: хто із відомих чоловіків втік з України та де вони зараз (фото)

Читать на русском
Автор
923
Щегель, Волошин, Винник та інші, які виїхали за кордон Новина оновлена 23 серпня 2024, 11:08
Щегель, Волошин, Винник та інші, які виїхали за кордон. Фото Колаж "Телеграф"

Як їх випустили у воєнний час і чому в Україні за це ніхто не несе покарання — питання залишаються відкритими

На третій рік війни, яку в нашій країні розпочала країна-агресор Росія, деякі відомі (і непублічні) чоловіки безкарно виїхали у воєнний час за кордон. Як і хто їх випустив із воюючої країни — питання, які мають ставити українці вже зараз. А поки "Телеграф" нагадає читачам, хто із зірок-чоловіків втік з України, де зараз ухилянти і що говорять про війну: блогер Олександр Волошин, який визнав свій виїзд, стендап-комік Андрій Щегель, сумнозвісні Олег Винник із Владом Ямою і не тільки.

Олександр Волошин

Першим гучним скандалом у кар’єрі блогера стало відео, на якому він подарував свій iPhone маленькій дівчинці, а потім вирішив його забрати. Після того хлопець заявив, що в ролику були зняті актори, а сама ситуація — простий розіграш для залучення ЗМІ.

Після 24 лютого 2022 року Волошин звинуватив Росію в агресії та заявляв, що допомагає військовим. Цього літа Олександр висловився про переговори з РФ і закликав "зіграти за правилами росіян", після чого блогера додали до бази даних "Миротворця".

Після цього Волошин запустив збір коштів для допомоги дітям, які постраждали внаслідок удару окупантів по "Охматдиту" 8 липня. Проте невдовзі хлопця звинуватили у розкраданні грошей. Волошин спростував ці звинувачення та надав докази того, що не вкрав донати.

На деякий час він "зник" із соціальних мереж і навіть видалив усі свої пости. З’явилися чутки, що Олександр виїхав за кордон, і вже 22 серпня Волошин підтвердив це, записавши відеозвернення на YouTube. У сторіс Інстаграму хлопець розкрив, що зараз перебуває у Польщі.

Андрій Щегель

"Це вибір хлопців — помирати", — сказав у коментарі журналісту Роману Скрипіну стендап-комік після того, як виїхав за кордон з благодійною метою, але так і не повернувся. І навіть вибачення за свої слова не покращили ставлення до себе. Судячи зі сторінки в Інстаграмі, зараз комік у США.

андрей щегель

Спартак Суббота

Нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що скандальний "психотерапевт" якимось чином виїхав з України зі своєю дружиною, моделлю Єлизаветою Комар, і тепер перебуває у Барселоні, Іспанія. Блогер-пліткар Богдан Беспалов заявив, що Суббота, щоб перетнути український кордон, заплатив прикордонникам хабар.

У своїх публікаціях Спартак не вказує своє місце розташування та не ділиться з підписниками інформацією про те, де він знаходиться.

спартак суббота
Фото: instagram.com/spartaksubbota

Олександр Еллерт

Комік та переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт влітку 2022 року вирушив до США, нібито щоб виступити на концерті, присвяченому Дню Незалежності України. Так і не повернувся до України. Нині він залишається у США, де виступає російською мовою.

Олександр Еллерт
Фото: instagram.com/ellert_a

Влад Яма

Суддя "Танців із зірками" залишив Україну у перші дні повномасштабної війни. За словами хореографа, йому вдалося це зробити нібито до запровадження обмежень на виїзд для чоловіків призовного віку. 41-річний Влад Яма живе в Майамі, США. Він переїхав туди з дружиною Ліліаною та сином Леоном.

влад яма
Фото: instagram.com/vladyama_official

Олег Винник

З початку повномасштабної війни в Україні співак повністю зник з інформаційного простору. Було відомо лише, що він живе у Німеччині. За словами продюсера Олександра Горбенка, Винник перетнув державний кордон "у багажнику машини".

22 серпня артист записав відео, в якому звернувся до українських військових із балкона своєї німецької квартири та нарвався на хейт.

Це зовсім не весь список зашкварів із втечею українських зірок. Раніше "Телеграф" розповідав, як виїхали з України ведучий Олексій Печій та онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко.