На фоні "втечі" свого колишнього: Трінчер після зникнення Волошина "засвітила" каблучку (фото)

Читать на русском
Автор
Анна Трінчер і Олександр Волошин були одружені менше року Новина оновлена 22 серпня 2024, 16:34
Анна Трінчер і Олександр Волошин були одружені менше року. Фото instagram.com/annatrincher_official

Золота каблучка сяяла на безіменному пальці 23-річної зірки

Українська співачка та актриса Анна Трінчер неочікувано "засвітила" золоту каблучку на безіменному пальці на фоні чуток про ймовірну втечу з України її колишнього чоловіка, скандального блогера Олександра Волошина.

23-річна виконавиця виставила в Інстаграмі пост з новими фото, на яких вона позує з великими трьома букетами свіжих троянд, на яких білими трояндами "прописані" букви "А", "Н" та "Я", що складали ім'я молодої співачки.

Сама дівчина була у пікантній нічній сорочці коричневого кольору, а на її безіменному пальчику правої руки красувалася обручка. Хто їй подарував квіти, Анна Трінчер не признається. "Мяу", — коротко відписала дівчина у соцмережі до світлин.

анна трінчер
анна трінчер троянди
Фото: instagram.com/annatrincher_official

У коментарях підписники почали розпитувати українську артистку про прикрасу, адже про нові романи, а тим більше заручення Трінчер нічого невідомо. "Шикарно каблучка на пальчику) ми чогось не знаємо?", "Обручка на пальці? Чи зараз хто як хоче так її і носить?", — пишуть фанати зірки.

анна трінчер з каблучкою на безіменному пальці
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Нагадаємо, що у червні 2020 року Анна познайомилася з блогером Олександром Волошиним, який нещодавно потрапив у скандал з донатами на "Охматдит". 22 жовтня 2021 року Волошин зробив Трінчер пропозицію руки та серця. 24 вересня 2022 року пара офіційно одружилася. У грудні 2023 року Трінчер оголосила про розлучення.

Сам Олександр Волошин закликав до "перемир'я з Росією" після ракетної атаки 8 липня на "Охматдит". За це висловлювання чоловік потрапив до бази "Миротворець".