Витратив півмільйона з донатів: блогер Волошин прозвітував про гроші, які йому кидали на "Охматдит" (фото)

Читать на русском
Автор
2678
Олександр Волошин скинув звіт про витрати Новина оновлена 12 липня 2024, 17:33
Олександр Волошин скинув звіт про витрати. Фото instagram.com/voloshyn_xx

Відомий банк перевірив усі транзакції скандального інфлюенсера

Популярний український блогер Олександр Волошин, який закликав "зіграти за правилами росіян", опублікував звіти про витрачання зібраних коштів для постраждалих від ракетного удару по лікарні "Охматдит", що стався у понеділок, 8 липня. Це хлопець зробив з метою спростувати звинувачення у крадіжці донатів.

Волошин пояснив в Інстаграмі, що замість передачі всієї суми лікарні він точково допомагає постраждалим. Олександр надав банківські звіти як доказ. Залишок на рахунку хлопця наразі — 4 413 858,89 грн.

Також блогер заявив, що якщо випадково надіслав гроші шахраям, він обіцяє відшкодувати їх із власних коштів. Хлопець зазначає, що Monobank підтвердив обґрунтованість його дій після перевірки звітів, тож не закрив рахунок.

Звіт

"Кошти зі збору йдуть людям. Ми відбираємо цих людей і відбираємо по максимуму від себе, як можемо. Так, щоб це дійсно направлено було на те, щоб допомогти. Я х*й його знає, чого ви думаєте, що я ці кошти можу собі взяти. Я заробляю гроші й заробляв все життя сам. На*ріна мені брати чужі гроші, як ви цього не розумієте. Чому я завжди поганий?", — обурився раніше блогер у сторіс соцмережі.

Інфлюенсер зазначив, що вже допоміг усім, хто до нього звертався. Протягом наступного дня-двох він разом із командою продовжить шукати постраждалих, які потребують фінансової підтримки: "Подумаємо ще з вами кому перераховувати, на яку банку. Тому що я не хочу тримати відповідальність. Мені й так прилітає там з усіх сторін".

Нагадаємо, що після російської атаки на "Охматдит" 8 липня блогери, зокрема Волошин, як під копірку почали закликати до "перемир’я з Росією", що означає буквально здатися та віддати окуповані українські території разом із людьми країні-агресорці. Після цього одну з блогерок Настю Умку викликали до СБУ.