"Кому це потрібно?": Олег Винник розлютив українців новою піснею

Читать на русском
Автор
2106
Олег Винник випустить нову пісню 23 серпня
Олег Винник випустить нову пісню 23 серпня. Фото Колаж Телеграфу

Мережа вибухнула критикою

Популярний український співак, який втік до Німеччини і мовчить про війну, планує випустити нову україномовну пісню вперше за період повномасштабного вторгнення. Українці не зраділи такому поверненню на сцену "повелителя вовчиць".

Анонсувала нову пісню голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон на своїй сторінці в Facebook. "СЕНСАЦІЯ!!! МИ ДОЧЕКАЛИСЬ!!! 23 серпня на всіх платформах ОЛЕГ ВИННИК з Прем’єрою пісні "Мої Люди"! Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України і для всіх нас від нашого Маестро", — йдеться в дописі. Сам Олег Винник поки не виходить на зв’язок і не коментує своє повернення на сцену.

Олег Винник випускає пісню
Фото: Фото: facebook.com/baron.valeriia

Ця пісня буде першою, яка вийде за час війни, яку Олег Винник заспіває українською. Однак українці відреагували на цю "сенсацію" не схвально. У коментарях під дописом співака "рознесли". Ексфани артиста пишуть, що в Україні на нього ніхто не чекає і критикують тріумф співака.

  • "Нам таких подарунків не треба, дякую".
  • "Кому потрібне це лайно? Де він відсижувався 2,5 роки війни? Де його чітка позиція про війну в Україні?"
  • "Чи відчув, що справа близиться до кінця, і згадав, що на українцях можна заробити? Зроблю навіть нагадування для друзів, щоб памʼятали пацюків."
  • "Навіщо нам в країні люди, які зрадили народ, і як остання криса втік за першої можливості!"
  • "А хтось чекав? Артистів які втікли в іншу країну, не висловлюють ніяких думок на рахунок війни, а зараз повертаються щоб заробити грошей на нових піснях, не чекають".
  • "Хай сидить в Німеччині і лікується. Нам такі співаки непотрібні. Та й ніша уже зайнята".
Фото: facebook.com/baron.valeriia
Фото: facebook.com/baron.valeriia
Фото: facebook.com/baron.valeriia

Однак варто зазначити, що знайшлися ті, хто підтримує свого кумира і радіє виходу його пісні. Шанувальниці Олега Винника в коментарях пишуть, що давно чекали на новий трек артиста.

  • "Вау ! О це так чудова новина. Нарешті дочекалися".
  • "Яка чудова новина точно перемога скоро прийде чекаємо з нетерпінням нову прем'єру".
Фото: facebook.com/baron.valeriia
Фото: facebook.com/baron.valeriia

Раніше "Телеграф" розповідав, що говорив Олег Винник в останньому інтерв’ю. Співак наголосив, що не вважає себе зрадником через втесу до Німеччини і заявив, що перетнув кордон законно. Артист зник з радарів після ціього інтерв’ю.