Олег Винник святкує День народження: яким був "повелитель вовчиць" у молодості (фото)

Читать на русском
Автор
Олегу Виннику виповнилося 51
Олегу Виннику виповнилося 51. Фото Відкриті джерела

Співак не з'являється у соцмережах вже понад рік

Український співак Олег Винник, який втік до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення, у середу, 31 липня, святкує своє 51-річчя. Колись він був найвідомішим співаком нашої країни, однак після зникнення втратив армію фанаток на прихильниць.

Ми пам’ятаємо Олега Винника як чоловіка, який з легкістю зводить жінок з розуму своєю харизмою та красою, однак яким він був у молодості?

Олег Винник рідко ділився приватним життям. Співак не розповідав подробиць ні про молодість, ні про особисте життя. Однак іноді робив фанаткам "подарунки" у вигляді фото з його молодості та початку кар’єри.

Олег Винник в молодості
Олег Винник в молодості

Відомо, що Олег Винник працював у Черкаській обласній філармонії артистом та солістом Черкаського заслуженого українського народного хору ім. Шевченка. Архівними світлинами співак ділився на своїй сторінці в соцмережах кілька років тому.

Олегу Виннику 51
Олег Винник в молодості

Сольну кар’єру співак розпочав у 2003 році, а перші виступи проходили у Німеччині, де він жив тривалий час. Перша пісня Винника — "Аромат моей мечты". Згодом співак повернувся до України і випустив альбом "Ангел". Після цього він почав впевнено рухатися вгору кар’єрними сходами і став все відомішим.

Як зараз виглядає Олег Винник

У лютому 2022 року співак виїхав до Німеччини. Спочатку він намагався заявити про свою проукраїнську позицію, однак після скандального інтерв’ю на каналі КРП фани остаточно втратили цікавість до кумира. У розмові Винник неоднозначно відповідав на запитання інтерв’юерки і заявив, що "У нього свій фронт", коли та поцікавилася, чому він не воює.

Востаннє свіжі фото Винника з'являлися на сторінці його фанатки і за сумісництвом директорки благодійного фонду співака "Вовчиця. На світлині можна помітити, що артист помітно схуд і відростив бороду.

Як зараз виглядає Олег Винник
Фото: instagram.com/valery_baron

Раніше "Телеграф" розповідав, що свій День народження 31 липня відзначає також "серцеїд" Олексій Дурнєв. "Телеграф" вирішив зібрати цікаві факти з життя Олексія Дурнєва і розібратися, чи досі вільне його серце.