Схудла на 16 кг і перемогла у "Холостяку": що відомо про колишню дружину Андрія Богдана і який вигляд вона має зараз (фото)

Читать на русском
Автор
Анна Богдан була одружена з колишнім головою ОП України Новина оновлена 06 вересня 2024, 14:34
Анна Богдан була одружена з колишнім головою ОП України. Фото Колаж "Телеграфу"

За словами Анни, ексголова Офісу Президента сильно ревнував і забороняв їй працювати

Українка Анна Богдан відома шанувальникам популярного реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк" як переможниця 11 сезону, фінал якого відбувся у травні 2021 року. Тоді дівчина завоювала серце харківського бізнесмена Михайла Заливака, проте через рік пара прийняла рішення розстатися. Все ж таки не всі знають, що Анна була і дружиною колишнього голови Офісу Президента України Андрія Богдана — того самого, який постійно щось шепотів Володимиру Зеленському на вушко.

Шлюб Андрія Богдана з Анною

Під час участі у романтичному проєкті та після нього Анна неодноразово згадувала в інтерв’ю свої романтичні стосунки з колишнім чоловіком. За її словами, Богдан запропонував руку і серце через три місяці після знайомства, а саме весілля відбулося на Балі, Індонезія.

Через півтора року шлюбу та трьох років стосунків Анна вирішила розлучитися через те, що Андрій проявляв ревнощі і не дозволяв дівчині працювати. Переможниця шоу "Холостяк 11" не розкриває, коли саме тривав їхній роман. Спільних фото колишнього подружжя також немає в інформаційному просторі.

анна богдан андрій богдан
Фото: showbiz.dialog.ua

Чим займається Анна Богдан і де вона зараз

Наразі Анні, яка підписана в соцмережах дівочим прізвищем Сторожук, 31 рік. Успішна блогерка, на сторінку якої в Інстаграмі підписано 193 тисячі осіб (на момент публікації), й після повномасштабного вторгнення Росії продовжує працювати у сфері туризму.

анна богдан Михайло Заливако
Анна з героєм "Холостяка 11" Михайлом Заливаком. Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Раніше дівчина заявляла, що вона обожнює свою професію, адже ця робота дає їй можливість відкривати для себе нові куточки світу. 26 лютого 2022 року Анна написала в соцмережі, що шалено любить Україну та висловила захоплення українськими військовими.

"Я захоплююся нашими військовими, вашою сміливістю, ви наші Герої, дякую за вашу відвагу, народ України з вами, ми вас любимо. Я ніколи не забуду ранок, коли Росія напала на Україну 24.02.2022 в 05:00", — писала Анна.

анна богдан прапор України
Фото: instagram.com/hannastorozhuk

У перші дні вторгнення Анна перебувала в Британії, але через 4 місяці повернулася додому, до рідного Києва, де, ймовірно, і продовжує жити. Дівчина займається організацією різних турів та періодично виїжджає за кордон по роботі. Чи перебуває у нових стосунках киянка — невідомо.

анна богдан
Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Анна Богдан схудла на 16 кг: фото "тоді" і "зараз"

Дівчина не раз ділилася, як їй одного разу вдалося схуднути на 16 кг за пів року. Анна ділилася результатами та порівнювала свою струнку фігуру з минулими формами.

анна богдан схудла
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан у бюстгальтері
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан у сукні
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан у білій сукні
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан у машині
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан у топі
Фото: instagram.com/hannastorozhuk
анна богдан у капелюсі
Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Минулого року дівчина здивувала шанувальників заявою про поповнення у сім’ї. Як виявилося, сестра Анни Богдан народила дитину.