Поки ворог б’є по її рідному Павлограду: зрадниця MARUV продовжує спонсорувати Росію у війні проти України

Читать на русском
Автор
Анна Корсун мовчить про ракетний удар РФ по рідному Павлограду Новина оновлена 06 вересня 2024, 16:13
Анна Корсун мовчить про ракетний удар РФ по рідному Павлограду. Фото Колаж "Телеграф"

Раніше зрадниця приїжджала до рідного Павлограда, який сьогодні обстрілює РФ

Багато українських артистів відвернулися від своєї країни і продовжують заробляти гроші в країні-агресорці Росії. Співачка MARUV, яка відома своїми яскравими та провокаційними виступами в Україні, досі не може чітко позначити свою позицію щодо війни. І навіть сьогодні, коли її рідний Павлоград РФ обстрілює ракетами, продовжує розважати росіян.

"Телеграф" з’ясував, що українська співачка Maruv (Анна Корсун), яка мовчить про агресію росіян, продовжує випускати російськомовні пісні, працює з російським музичним лейблом та завантажує нові треки на Yandex Music, отримуючи пасивний дохід.

Через пів року (з березня по вересень) у Maruv з’явилося ще більше підписників. Тому не дивно, що гроші з мільйонів прослуховувань пісень зрадниці на різних російських музичних та відеоплатформах продовжують фінансувати економіку ворога.

марув анна корсун
Зведення Yandex Music зі сторінки Анни Корсун у березні 2024 року
марув анна корсун
За півроку у Maruv з’явилося ще більше слухачів із Росії

Після повномасштабного вторгнення Maruv досі не розірвала контракт із росіянами. На вересень 2024 року співачка все ще значиться у списках на сайті Warner Music Russia та Warner Chappell Music як артистка, яка працює під цим лейблом.

Наразі команда мовчунки займається рекламою на забороненій в Україні платформі "Вконтактє". Офіційна сторінка у цій соціальній мережі активно оновлюється: публікуються її відео та нові пісні.

28 червня артистка виклала "Вконтактє" свій новий трек Yes.

Офіційну сторінку Maruv в Інстаграмі закрито для українців. Щоб побачити, які повідомлення вона публікує, потрібно використовувати VPN. Maruv не висловлюється з приводу війни і продовжує зберігати мовчання.

Цікаво, що співачка має ще одну сторінку в соцмережі під ім’ям Sharlotta Ututu, яка чомусь доступна на території України.

марув фото інстаграм

Нагадаємо, що у Павлограді внаслідок російського ракетного удару 6 вересня зросла кількість постраждалих. Відомо щонайменше 50 осіб. У 2020 році Maruv приїжджала до рідного міста. Тоді вона завітала до своєї рідної школи №10 (павлоградський міський ліцей).

марув

Сьогодні окупанти направили на місто п’ять ракет типу "Іскандер-М". Раніше "Телеграф" розповідав, чим важливим є Павлоград, де він розташований і як далеко від нього знаходиться лінія фронту.