"Йоба**й сором за своїх же": Нікітюк пройшлася гострим слівцем по блогерах-ухилянтах (фото)

Читать на русском
Автор
Леся Нікітюк залишається в воюючій Україні Новина оновлена 07 вересня 2024, 13:38
Леся Нікітюк залишається в воюючій Україні. Фото instagram.com/lesia_nikituk

Зірка обурилася відвертим закликам про незаконну втечу українців

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк різко "пройшлася" по блогерах, які відверто закликають у соцмережах втікати з воюючої України, в більшості випадків роблячи це незаконно.

Зірка, яка попри війну залишається в Києві, продовжує підтримувати українців та розповідає про звірства російських військових, обурюється тому, як можна схвалювати ухилянство та радіти за тих, хто незаконно перетнув кордон. Варто згадати лиш блогера Олександра Волошина, який заплатив хабар за виїзд у Польщу.

Своє обурення Нікітюк висловила у сторіс Інстаграму на фоні російського терору та нічної атаки на столицю у суботу, 7 вересня.

"Признаюсь, я сьогодні так собі. Вночі від йоба**х нальотів самі знаєте чого… А якісь недолугі в Тік ток розказують куди кому їхати і хто скоро буде покидати країну. Це бля*ь йоба**й сором .. за своїх же .. от чесно вам скажу. Але я манала слухати чужу пізд**ж, чуваків які нічого не досягли і ніким не стали. Для котрих важлива тільки активність в соц мережах і охвати! Блокую всіх хто штовхає неправильні тупі думки підписникам, для дестабілізації. І ви так робіть!", — написала зірка.

Леся Нікітюк закликала своїх підписників слухати своє серце і робити добро, а також не дозволяти розхитувати власну психіку. "Працюйте якщо є робота. Любіть маму Тримаємось!", — закликала телеведуча.

страва з вареним яйцем

Зазначимо, що серед подібних блогерів є ті, які відкрито образливо відносяться до українських військових та ветеранів. Нещодавно на обкладинку журналу "Ухилянт", який видає військовий Петро Сазонов, потрапив Вадим Шевеленко — той самий, що обматюкав ветерана ЗСУ у ветеринарній клініці.