Яким було останнє спільне фото Зеленського з путіністом Масляковим

Читать на русском
Автор
Володимир Зеленський виступав перед Олександром Масляковим у КВК
Володимир Зеленський виступав перед Олександром Масляковим у КВК. Фото Колаж

Президент України колись грав у КВК зі своєю командою "Квартал 95"

У неділю, 8 вересня, помер телеведучий Олександр Масляков. У далекому минулому Володимир Зеленський був підопічним Маслякова, який до 2022 року керував телепередачею "Клуб веселих та кмітливих".

Майбутній президент України колись грав у "КВК" зі своєю командою "Квартал 95". 2003 року Зеленський з колегами вирішив розстатися з Масляковим і перестав виступати в Лізі.

"Телеграф" знайшов спільне архівне фото Володимира Зеленського та Олександра Маслякова, який виявився улюбленцем диктатора Путіна та допомагав російській пропаганді у війні проти України.

На знімку присутній і колишній учасник "Кварталу 95" Денис Манжосов, який перед президентськими виборами у 2019 році став на захист Зеленського та заявив, що його друг ніколи не вживав наркотики.

олександр масляків Володимир зеленський
Фото: stuki-druki.com

Нагадаємо, що у ведучого "КВК" та путініста були проблеми зі здоров’ям. "Телеграф" повідомляв, від чого помер Олександр Масляков.

Раніше ми писали, що влітку у Росії поховали Анастасію Заворотнюк. "Телеграф" розповідав, як екранна "няня Віка" паплюжила українців. Заворотнюк також була добре знайома із Володимиром Зеленським.