Заява хворої на рак Кейт Міддлтон захопила б королеву Єлизавету: експерт розкрив цікаві деталі

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон та Єлизавета II 13 червня 2012 року в Ноттінгемі, Англія Новина оновлена 09 вересня 2024, 13:46
Кейт Міддлтон та Єлизавета II 13 червня 2012 року в Ноттінгемі, Англія. Фото Getty Images

Королева була б "горда" такою сміливістю

Через два роки після смерті королеви Єлизавети II королівська родина зіткнулася з низкою серйозних проблем зі здоров’ям, включаючи діагнози раку у короля Чарльза та Кейт Міддлтон. Попри це королівська сім’я продовжувала виконувати свої обов’язки, хоч і не так часто, як раніше.

Королівський експерт Ендрю Мортон, автор книги "Королева: 1926-2022" у розмові з виданням OK! заявив, що цього року члени монаршої родини особливо відчуватимуть відсутність покійної Єлизавети II.

"З королевою як глави держави та глави сім’ї вони всі досить добре вжилися у свої ролі, а тепер все струснулося. Всі хвороби, які вразили так багато старших членів королівської родини, буквально все перевернули", — сказав Мортон.

Звичайно, за словами експерта, багато зізнань своїх родичів Її Величність вважала б неприйнятними, проте публічне зізнання Кейт про свій діагноз — це був дуже правильний вибір.

Своєю чергою королівський експерт Дункан Ларкомб заявив виданню, що, на його думку, королева була б "гордою" Кейт за такий сміливий крок, навіть якби вона сама не наважилася на це.

"Я думаю, вона дуже пишалася тим, як вона з цим впоралася, особливо з таким сміливим відео. Ми всі турбуємося про наших дітей і про те, як вони ростуть, але коли один із твоїх обов'язків як матері — виховати майбутнього короля, ставки не можуть бути вищими", — заявив Ларкомб.

Нещодавно Кейт Міддлтон порушила своє мовчання і неочікувано з’явилася в мережі. "Телеграф" розповідав, з ким би хотіла попрацювати 24-річна принцеса у найближчому майбутньому.