Хвора на рак Кейт Міддлтон порушила мовчання і натякнула на повернення (відео)

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон розповіла про можливу майбутню роботу
Кейт Міддлтон розповіла про можливу майбутню роботу. Фото Getty Images

Принцеса виклала пост, на який звернули увагу її шанувальники

Принцеса Кейт Міддлтон несподівано повернулася до соціальних мереж і написала важливе повідомлення. У ньому дружина принца Вільяма, яка зараз не виходить у світ через лікування онкозахворювання, заявила про бажання у громадській роботі.

У п’ятницю, 6 вересня, герцогиня Уельська звернулася у соцмережі X (колишній Твіттер) до людини, з якою вона хотіла б співпрацювати в найближчому майбутньому. Йдеться про британського телеведучого Дуейна Філдса.

Сьогодні Кетрін привітала чоловіка із призначенням на посаду нового головного скауту Великої Британії. "Скаути — це неймовірна організація, яка навчає навичкам для життя і вносить величезні зміни в життя молодих людей по всій країні. З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з вами!" — заявила Міддлтон.

Вона підписала повідомлення своєю першою літерою "С", вказавши, що це особисте повідомлення від самої Кетрін.

Додамо, що 42-річна принцеса, яка бореться з раком невідомого громадськості виду, з 2020 року є співголовою в молодіжній організації розвитку Scouts, ставши першою жінкою, яка обійняла цю посаду в історії некомерційної організації.

Кейт Міддлтон залишалася значною мірою поза увагою з початку 2024 року. У березні вона повідомила, що у неї діагностували рак і що вона проходитиме "профілактичну хімієтерапію".

Хоча нині герцогиня Уельська не працює в офіційній якості, влітку вона кілька разів з’являлася на публіці, включаючи виступ на Вімблдоні 2024 та Trooping the Colour. Нещодавно вона з’явилася у відеозверненні з принцом Вільямом, у якому привітала членів збірної Британії з перемогами на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року.

Раніше стало відомо про самопочуття короля Британії. Його дружина Камілла розповіла, чи все добре у Чарльза III, у якого також діагностували рак.