Поки Гринкевич за ґратами: скандальна Соня Морозюк похизувалася брендовою сумочкою від Chanel (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 вересня 2024, 18:23

Колишня наречена Романа Гринкевича не перестає хвалитися розкішним життям

Українська "художниця сенсів" Соня Морозюк, яка прославилася як наречена підозрюваного у корупції Романа Гринкевича, продовжує розбурхувати соцмережі своїми витівками. На цей раз вона похизувалася сумочкою від Chanel.

У своєму Instagram Соня Морозюк опублікувала кілька фото, на яких позує у спортивному луці та крупним планом демонструє свою сумочку. Якщо цей аксесуар оригінальний, то його вартість може сягати понад 400 тисяч гривень. Однак, є варіанти і дешевші — близько 20 тисяч гривень. Також можна купити підробку такої брендової сумки за 1500/2000 тисяч гривень.

Також на фото можна помітити, що свою сумочку Соня Морозюк прикрасила виробами у формі голубів від українського бренду Tsvite Teren. А на руках художниці можна помітити багато прикрас, серед яких каблучка, дуже схоже на прикрасу бренду Cartier, вартістю 1 400 доларів.

Зазначимо, що поки Соня Морозюк хвалиться брендовими сумочками та прикрасами, її колишній коханий Роман Гринкевич перебуває під вартою. У понеділок, 9 вересня, стало відомо, що Печерський суд продовжив арешт Романа Гринкевича, якого підозрюють у корупції на закупівлі товарів для ЗСУ.

Роман Гринкевич. Фото: Ян Доброносов, "Телеграф" /Ян Доброносов, "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, що скандальна Соня Морозюк знову змінила зовнішність. Як вона тепер виглядає?