Скандальна Соня Морозюк знову змінила зовнішність: як вона тепер виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
4393
Соня Морозюк поїхала з України і зараз проводить час в Ізраїлі Новина оновлена 03 вересня 2024, 09:25
Соня Морозюк поїхала з України і зараз проводить час в Ізраїлі. Фото Колаж "Телеграф"

Скандальна художниця продовжує експериментувати із зовнішнім виглядом

Відома "художниця сенсів" Соня Морозюк, яка прославилася на всю Україну після скандалу із сімейством Гринкевичів та їхньою справою про розкрадання коштів Міноборони, не перестає дивувати публіку. Цього разу дівчина з’явилася з новою зовнішністю — вона кардинально змінила зачіску, що позначилося на її вигляді повністю.

Як відомо, відразу після розриву зі скандальним нареченим Романом Гринкевичем Соня Морозюк відрізала волосся та зробила стрижку "під хлопчика". Тепер вона з’явилася на нових фото в Instagram з "вологою" укладкою, зачесавши волосся назад і відкривши широкий лоб. Від цього її вигляд повністю змінився.

Соня Морозюк

На нових знімках Соня Морозюк позує у ресторані, куди прийшла у стильному образі. На ній базова чорна майка на тонких бретельках та широкий сірий піджак у тонку клітинку. На шиї дівчини видно мінімалістичну прикрасу.

У своєму посту художниця показала, що замовляла у ресторані. Схоже, Соня зараз у Тель-Авіві в Ізраїлі та на вечерю у неї були морепродукти. Також вона відзначила сторінку своєї подруги, з якою відпочивала у закладі.

Нагадаємо, після скандалу із розкраданням коштів Міноборони нареченого Соні Морозюк Романа Гринкевича заарештували. Відразу після цього дівчина заявила, що розлучилася з ним, адже не знала, чим він займається і звідки має гроші на розкішне життя. А дорогі брендові подарунки від екс-коханого обіцяла продати та відправити кошти на допомогу армії.

Раніше "Телеграф" розповідав, що скандальна Соня Морозюк показала сумочку ціною у дві річні зарплати пересічного українця.