Знову щось "на багатому": скандальна Соня Морозюк показала сумочку ціною у дві річні зарплати пересічного українця (фото)

Читать на русском
Автор
508
Соня Морозюк більше не ховає "багате життя" Новина оновлена 10 липня 2024, 16:14
Соня Морозюк більше не ховає "багате життя". Фото instagram.com/sonya.moroziuk/

"Художниця сенсів" нарвалася на хейт у мережі через Hermes (фото)

Українська художниця Соня Морозюк, яка оскандалилася завдяки сімейству Гринкевичів, яких підозрюють у розкраданні коштів Міноборони, похвалилася сумочкою модного бренду Hermes. 25-річну дівчину за це жорстко обсміяли.

Морозюк "засвітила" люксовий аксесуар у сторіс Інстаграму. На кадрах видно, що люксову сумку "художниця сенсів" ще й розмалювала.

"Дістала з антресолі сумку Hermes і навіщось спотворила її своєю "творчістю". Жодна пристойна комісійка це вже не купить", — пожартували в Телеграм-каналі Harley Quinn.

сумка Hermes
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Такий аксесуар можна придбати не за малі гроші — сумочка не по кишені звичайному українцеві. На сайті buyma модель Hermes Casual Style Unisex коштує близько п’яти тисяч доларів (майже 192,5 тисячі грн). Це дві однорічні зарплати пересічного мешканця України, в якій, нагадаємо, йде війна.

сумка Hermes соні морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

"Колишня корупціонера Гринкевича — художниця, співачка, модель Соня Морозюк остаточно прийшла в себе…", — підсумували в мережі.

сумка Hermes

У березні художниця дала перше після скандалу інтерв’ю Дмитру Гордону. У ньому українці спіймали Морозюк на брехні про гроші, а саме інтерв’ю "розпекли".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що перша леді України одягла вишиванку ручної роботи за майже 10 тисяч гривень. Вона не нова у гардеробі Олени Зеленської.