Колишній чоловік Слави Камінської Едгар з’явився в Іспанії і приїхав навідати дітей: фото

Читать на русском
Автор
Слава Камінська розлучилася з чоловіком Едгаром у 2019 році Новина оновлена 10 вересня 2024, 08:49
Слава Камінська розлучилася з чоловіком Едгаром у 2019 році. Фото Колаж "Телеграф"

Схоже, пластичний хірург під час війни живе за кордоном

Українська співачка та колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська після початку повномасштабної війни виїхала з дітьми за кордон. Схоже, вдалося виїхати з країни і її колишньому чоловікові пластичному хірургу Едгару Камінському.

У своєму Instagram Слава опублікувала фотографії з колишнім чоловіком Едгаром та спільними дітьми Леоном та Лаурою, та поділилася своїми роздумами на тему батьків, які розлучилися. Судячи з фото, Едгар Камінський приїхав до дітей на іспанський острів Тенеріфе, де зараз мешкає Слава Камінська. Вся сім’я позує, сидячи на газоні посеред міста і мило посміхається в камеру.

Слава Камінська родина

У підписі до публікації Камінська написала: "Можна стати колишнім чоловіком чи дружиною, але не можна стати колишнім татом чи мамою. Як дитина, чиї батьки розійшлися, як ніхто розумію, як це буває боляче та складно. Якщо у вас є діти, важливо не забувати, що у цих дітей ніколи не буде інших батьків. Мама та тато завжди залишаються мамою та татом. І треба не забувати про ці свої найважливіші ролі".

Едгар Камінський

Користувачі відразу почали обговорювати нові фото та пост Слави Камінської, багато хто вирішив, що пара знову зійшлася. Однак були й ті, хто ставив закономірне питання, як Едгару Камінському вдалося виїхати з України за кордон.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Слава Камінська з "НеАнгелів" російською мовою раптово заявила про "повернення". Також співачка розкрила деякі подробиці свого життя за кордоном.