Труна посеред сцени та десятки зіркових гостей: у Москві проходить прощання з Масляковим, хто туди прийшов (фото)

Читать на русском
Автор
3218
У Москві відбувається прощання з ведучим "КВК" Новина оновлена 11 вересня 2024, 11:23
У Москві відбувається прощання з ведучим "КВК". Фото Колаж "Телеграфа"

Безліч людей очікують перед входом до концертної зали

У середу, 11 вересня, у Москві проходять похорони ведучого "КВК" Олександра Маслякова, який помер на 83-му році життя. Прощання з ним відбувається у концертному залі "Планета КВК", біля якого встановили рамки та огорожі, людей усередину поки що не пускають.

Як повідомляють російські ЗМІ, труну з тілом Маслякова поставили посеред сцени, а на високих екранах транслюють моменти його життя. Біля труни сидять рідні телеведучого — дружина, син, невістка та онука.

Прощання з Масляковим
У Москві прощаються з Олександром Масляковим
Олександр Масляков у труні
Церемонія прощання з ведучим КВК Масляковим

На прощання з ведучим "КВК" вже прибуло безліч зіркових гостей, серед яких російський телеведучий, член журі "КВК" та близький друг Маслякова Костянтин Ернст із дружиною. Зі сцени він виступив з промовою, а слідом за ним вийшов сказати декілька слів про Маслякова ведучий програми "Поле чудес" Леонід Якубович.

Церемонія прощання з Масляковим
Прощання з Масляковим у Москві
Олександр Масляков
Олександр Масляков у труні

Також на церемонію прийшла зірка "Comedy Woman" Катерина Скулкіна та телеведуча Катерина Стриженова. Попрощатися з Масляковим приїхав і російський хокеїст Владислав Третьяк та учасники шоу "Уральські пельмені".

Прощання з Масляковим
Прощання з ведучим КВК

Відомо, що Олександра Маслякова поховають на Новодівичому цвинтарі поруч із диктором Ігорем Кириловим та актрисою Еліною Бистрицькою. Російський телеведучий останні два роки боровся із раком легень. Зазначимо, що він був затятим шанувальником Путіна і підтримував російську агресію проти України.

"Телеграф" раніше розповідав, що стало причиною конфлікту між Зеленським та Масляковим. Глава держави поділився подробицями.