Смерть була питанням часу: ось як виглядав Масляков в останні роки життя (фото)

Читать на русском
Автор
622
Олександр Масляков робив пластику Новина оновлена 09 вересня 2024, 11:12
Олександр Масляков робив пластику. Фото росЗМІ

У 2022 році путініст був на сцені КВК востаннє

Керівник російської телепередачі КВК Олександр Масляков, який помер у неділю, 8 вересня, на 83 році життя, страждав від занедбаної стадії раку легенів. Любитель диктатора Путіна востаннє був на сцені кілька років тому.

Останні роки життя Масляков уникав ЗМІ та весь час перебував удома. Однак мережею "гуляє" єдине відео з російським пропагандистом, яке датоване 2022 роком. Тоді Масляков востаннє вів КВК.

Нагадаємо, що в лютому 2022 року КВНщик проходив лікування від коронавірусу, і саме тоді лікарі виявили у нього злоякісну пухлину в легенях. "Вісім місяців тому онкологи повідомили йому, що лікування, на жаль, уже не допоможе, залишилося питання часу", — пишуть у мережі.

олександр масляков пластику
олександр масляков підтяжкалиця

Варто зазначити, що росЗМІ не раз писали, що телеведучий робив пластику обличчя. Це можна порівняти, якщо подивитися на архівні фото Маслякова-старшого, зроблені до 2022 року.

Олександр Масляков
Олександр Масляков

На початку кар’єри Олександра Маслякова називали бездарністю. Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядав російський ведучий у молодості та чому у нього був конфлікт із Володимиром Зеленським.