"Волосики стирчать, очі бігають, невиразний такий": яким був у молодості Масляков, якого не хотіли брати у КВК (фото)

Читать на русском
Автор
Олександр Масляков міг і не стати ведучим у КВК Новина оновлена 09 вересня 2024, 09:32
Олександр Масляков міг і не стати ведучим у КВК. Фото Колаж "Телеграф"

Молодий Масляков дуже не подобався режисеру КВК

Російського телеведучого та керівника телепередачі КВК Олександра Маслякова не стало в неділю, 8 вересня. Чоловік, який останніми роками не з’являвся на публіці та тяжко хворів, помер у віці 82 років.

Масляков вів "Клуб веселих та кмітливих" близько 60 років (з 1964 по 2022 рр.), проте він міг і не стати частиною розважального проєкту, в якому свого часу брав участь із командою "Квартал 95" нинішній президент України Володимир Зеленський.

Колись ведучим шоу був російський ведучий Альберт Аксельрод, але згодом на його місце почали розглядатися нові люди. Олександр Масляков дуже не сподобався режисеру КВК Беллі Сергєєвій, передають росЗМІ, і вона нерідко називала його бездаремним.

Ось як описує Сергєєва Олександра Маслякова в юності: "Я подивилася на нього: волосики стирчать, очі бігають, невиразний такий, сумний, озирається".

Як виглядав Олександр Масляков у молодості

Олександр Масляков у молодості
Фото: pinterest.com
Олександр Масляков у молодості
Фото: pinterest.com
Олександр Масляков у молодості
Фото: pinterest.com
Олександр Масляков у юності
Фото: pinterest.com
Олександр Масляков у юності
Фото: pinterest.com

Раніше "Телеграф" повідомляв, що колишній комік Володимир Зеленський мав конфлікт із померлим Масляковим. Хоч КВК і став для засновника студії "Квартал 95" потужним імпульсом у житті, з померлим росіянином він був "на ножах".