Дорофєєва не єдина: топ-5 скандалів на концертах українських артистів (відео)

Читать на русском
Автор
629
Скандали під час виступів Дорофєєвої, Полякової та Джеррі Хейл Новина оновлена 14 вересня 2024, 19:57
Скандали під час виступів Дорофєєвої, Полякової та Джеррі Хейл. Фото Колаж "Телеграфа"

Під час концертів артистів нерідко бувають бійки та нещасні випадки

У Червонограді, де з концертом виступала популярна співачка Надія Дорофєєва, після події сталася бійка зі стріляниною. Артистка вже прокоментувала інцидент, наголосивши, що її команда не має до цього жодного відношення.

"Телеграф" вирішив згадати, у яких ще українських артистів під час виступів виникали сутички чи неприємні інциденти. Виявилося, що таких подій, як дрібних, так і серйозних, виникало чимало.

Стрілянина після концерту Дорофєєвої

У мережі з’явилося відео із Червонограда, на якому проти фанатів співачки охорона почала застосовувати зброю. Спочатку очевидці казали, що це охорона самої співачки, але вона ці слова спростувала, наголосивши, що вона не має охорони. І що люди, які дозволили собі такі дії, є охороною, найнятою організаторами концерту. Дорофєєва зізналася, що справді чула постріли, коли була в гримерці, але подумала, що їй здалося.

Скандал із Поляковою після концерту у Житомирі

У липні поточного року відома співачка Ольга Полякова викликала гнів та обурення українців, зокрема житомирян, опублікувавши відео, де заявила, що їй надали жахливі умови під час виступу. За це її "розпекли" в мережі, зазначивши, що після таких заяв більше не чекають у своєму місті напівграмотну співачку.

Бійка дівчат під час концерту виконавця YAKTAK

Український виконавець, який завоював популярність фанатів своїми треками "Не мовчи", "Наречена" та іншими, розповів про бійку дівчат, яка сталася під час його виступу. Фанатки, що стояли біля сцени, щось не поділили й співакові довелося зупинити їхню бійку та відправити у різні кути зали.

Нещасний випадок на концерті Jerry Heil

Учасниця "Євробачення-2024" Jerry Heil під час концерту в Тернополі впала в оркестрову яму та опинилася у лікарні. Вокалістка внаслідок падіння зламала ребра та була змушена перенести свої найближчі концерти.

Конфлікт перед концертом Лободи

Українська співачка Світлана Лобода в Харкові вирішила влаштувати імпровізований концерт, але опинилася у центрі скандалу. А все через дівчину, яка стояла із плакатом "Харків без Лободи". Співачці це не сподобалося і вона почала грубо висловлюватися у бік активістки, в мережі за це її розкритикували, тож незабаром Лобода записала відеозвернення з вибаченнями.

"Телеграф" писав раніше, що легендарний рок-гурт Linkin Park возз’єднається вперше за 7 років паузи в кар’єрі, але в оновленому складі. Колектив анонсував світовий тур та випустив новий трек.