Вперше після хімієтерапії: Кейт Міддлтон вийде у світ "на своїх умовах"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 вересня 2024, 08:14

За яких умов 42-річна герцогиня зможе повернутися до королівських обов’язків

Британська принцеса Кейт Міддлтон поступово повертатиметься до своїх королівських обов’язків, але тільки на своїх умовах. Після закінчення курсу хімієтерапії 42-річна герцогиня зможе спокійно виходити у світ без будь-якого тиску з боку свого чоловіка, принца Вільяма.

"Вона повертатиметься до роботи повільно, на своїх умовах, і Вільям повністю підтримає її в цьому. Я не думаю, що він буде чинити на неї будь-який тиск, щоб збільшити обсяг роботи, тому що дні, коли обов'язок був найважливішим, пройшли", – розповіла колишній кореспондент BBC Royal Дженні Бонд в інтерв’ю OK!.

Королівський експерт зазначає, що Кетрін ясно дала зрозуміти, що тепер її родина, коханий чоловік та діти, буде на першому місці. "Це не означає, що вона має намір завжди працювати неповний робочий день, тому що в наші дні є інші способи бути на очах… Відеоповідомлення та пости в соціальних мережах — все це способи, за допомогою яких вона може залишатися на зв'язку і надавати підтримку своїм починанням, продовжуючи при цьому допомагати своїм дітям", — сказала Бонд.

Герцоги Уельські з дітьми на параді Trooping the Colour 15 червня 2024 року. Фото: Getty Images

Також кореспондент припускає, що у зв’язку з покращенням свого здоров’я Кейт Міддлтон зможе неодноразово радувати публіку своєю появою до кінця року: "Я думаю, ми майже напевно побачимо її в День пам’яті (11 листопада — ред.)… Є також плани, що вона проведе свій щорічний різдвяний концерт у Вестмінстерському абатстві, що має стати радісною подією, і я впевнена, що багато старших членів королівської родини захочуть її підтримати".

Нагадаємо, що герцогиня Уельська завершила 9-місячний курс хімієтерапії. Про це вона повідомила за допомогою зворушливого відеоролика, в якому ЗМІ знайшли "приховані послання".