Була для нього "другою мамою", але зрадила Україну: як виглядає зведена сестра співака Віталія Козловського і що говорить про війну

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 вересня 2024, 15:34

Сестра допомагала артисту в дитинстві з уроками та "розбиралася" з його кривдниками

Український артист Віталій Козловський, який нещодавно вперше став батьком, після початку повномасштабного вторгнення Росії припинив спілкування зі своєю старшою сестрою Оленою. Виявилося, що дівчина залишилася жити в Москві й не засуджувала путінську агресію проти України.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає сестра Віталій Козловського та що про неї відомо. Також ми дізналися, що дівчина говорила про війну.

Як виглядає сестра Віталія Козловського

В українського виконавця є сестра по батькові, яку звуть Олена. Вона старша за Віталія Козловського на 8 років і в дитинстві у них були хороші, дружні стосунки. В одному з інтерв’ю Олена розповіла, що коли мама Віталія виїхати на заробітки до Італії, основні обов’язки з виховання брата лягли на її плечі.

Віталій Козловський та його зведена сестра Олена /gazeta.ua

За словами дівчини, вона водила Віталія до школи, годувала йому обіді й стала для нього "другою мамою", часом навіть розбиралася у дворі з його кривдниками. Разом вони слухали музику, любили співати, хоч Олена не мріяла стати артисткою, бо була не творчою людиною.

Віталій Козловський разом із сестрою та батьками /https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

Відомо, що сестра українського співака мешкала у Львові, за професією вона бухгалтер-економіст. Коли вони бачилися на святах, проводили разом час за довгими душевними розмовами. Але потім Олена переїхала до Москви, де й зараз мешкає разом зі своїм чоловіком (колишнім військовим) та сином.

Що сестра Віталія Козловського говорить про війну

До повномасштабного вторгнення український співак підтримував із сестрою стосунки, але потім вони перервали спілкування. Коли почалася війна, як розповів Віталій у програмі "Слава+", сестра переживала і зателефонувала йому, дізнатися як справи.

Козловський емоційно розповідав сестрі правду про те, що на українські міста летять російські бомби, що вмирають діти. Він почав закликати рідних виходити на вулиці та засуджувати злочини Путіна. Але сестра з чоловіком "зам’ялися" і запропонували артисту не торкатися теми війни, щоб зберегти родинні зв’язки. Також вони сказали, що війна триватиме близько двох років і закінчиться перемогою Росії, після чого Віталій завершив із ними діалог та припинив подальше спілкування.

Віталій Козловський разом із сестрою Оленою /kp.ua

Зі своїм племінником Валерієм співак не спілкувався близько року, але потім той зателефонував до зіркового дядька і сказав, що не підтримує війну і йому шкода, що в Україні (де він народився) відбуваються такі жахливі речі. За словами Козловського, племінник сказав, що не хоче жити в Росії, вважаючи, що в країні дійсно люди сильно піддаються пропаганді та стають схожими на зомбі, тому юнака планував виїхати, але не сказав куди саме.

Український артист, на відміну від сестри, не лише засудив війну, а й улітку 2023 року приєднався до нашої армії. Після мобілізації він служив у лавах Національної гвардії, а пізніше його перевели до складу ЗСУ. Нещодавно Віталій вступив до складу Національного президентського оркестру при Міністерстві оборони.

Віталій Козловський приєднався до ЗСУ /https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

"Телеграф" писав раніше, що український співак Віталій Козловський "проїхався" по чоловіку, який обдурив ветерана ЗСУ в Одесі. Артист у гніві прокоментував поведінку Вадима Шевеленка.