Розсварилася з родичами з Криму і довго була в тіні чоловіка-актора: як виглядає і чи виїхала за кордон дружина Кошового Ксенія

Читати російською
Автор

Ксенія Кошова - власниця відомого бренду одягу

Дружина українського комедійного актора Євгена кошового Ксенія, яка нещодавно показала сімейні фото, довго була в тіні чоловіка, залишалася за кадром і займалася материнством. Однак зараз вона відкрито заявляє про себе суспільству і веде активне соціальне життя.

Як виявилося, Ксенія Кошова — уродженка Ялти і після анексії Криму у 2014 році там залишилися її родичі. Зараз з рідними з Ялти дружина Євгена Кошового не спілкується.

Так, сестри та інші близькі люди Ксенії Кошової після анексії Криму залишилися в Ялті — рідному місті жінки. З початку повномасштабного вторгнення родичі дружини Євгена не писали та не дзвонили їй. Тому вона зробила перший крок і надіслала рідним фото зруйнованих Росією українських міст. У відповідь вона отримала букву Z. Також сестри у всіх месенджерах заблокували Ксенію Кошову. Однак за словами Ксенії Кошової, її подруга з Ялти, щодня тримає з нею зв’язок і підтримує Україну. Про це обраниця Євгена Кошового розповіла в інтерв’ю для ЖВЛ.

Фото: instagram.com/yalta_k /instagram.com/yalta_k
Фото: instagram.com/yalta_k /instagram.com/yalta_k

Чим займається Ксенія Кошова

Дружина Євгена Кошового активно займається модою. Вона створила власний бренд одягу PICO. Особливе місце у її роботі займає виготовлення та розробка сценічних костюмів для "Жіночого кварталу" та студії "Квартал 95", з якими вона вже багато років співпрацює.

Крім цього, Ксенія Кошова створила сукню для першої леді України. Вбрання було пошито за два з половиною дні до Дня Незалежності України у 2019 році.

Олена Зеленська в сукні бренду Ксенії Кошової
Олена Зеленська в сукні бренду Ксенії Кошової

Чи виїхала Ксенія Кошова за кордон

Як відомо, дружина Євгена Кошового зараз перебуває в Україні і не виїжджала за кордон за час повномасштабного вторгнення. Щобільше, 38 днів вона разом із сім’єю жила на паркінгу в машині на початку війни в Україні.

Фото:instagram.com/yalta_k

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про дружину екскварталівця "Юзіка". Як відомо, його обраницю звати Тетяна і вони виховують двох дітей.