Народилася в Росії, але підтримує Україну: як виглядає і чим займається дружина "кварталівця" Степана Казаніна

Читать на русском
Автор
908
Наталія Казаніна, Степан Казанін та їхній молодший син Петро
Наталія Казаніна, Степан Казанін та їхній молодший син Петро. Фото Колаж Телеграфу

Пара одружилася, коли їм було по 18 років

Актор студії "Квартал 95" Степан Казанін, справжнє ім’я якого Сергій, — досить відома постать в Україні. Він завжди вів публічне життя, однак про особисте повідомляв вкрай мало. Дружина актора-коміка Наталія завжди залишалася у тіні чоловіка і дуже рідко з’являється в медіапросторі, як і обраниця Євгена Кошового.

Наталія та Степан Казаніни познайомилися, коли їм було по 18 років. Вже за пів року пара вирішила одружитися. Батьки Степана намагалися відмовити його від весілля в такому юному віці, однак у них не вийшло. "Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина Наталія Казаніна і чим вона займається.

Що відомо про Наталію Казаніна

Дружина Степана Казаніна народилася у Росії, але майже все життя прожила в Україні. Наталії Казаніній 49 років. Разом із чоловіком вони виховують двох синів — Степана (1998 р. н), і Петра (2010 р. н). Наталія — досить активна користувачка соціальних мереж. На своїй сторінці в Instagram вона показує особисті світлини та іноді ділиться сімейними кадрами.

Степан Казанін з дружиною
Фото: rbc
Наталія Казаніна
Фото: instagram.com/natalikazanina
Наталія Казаніна і Степан Казанін з молодшим сином
Фото: instagram.com/natalikazanina

До речі, соцмережі Наталія веде російською. Жінка засуджує криваву війну, яку розв’язала Росія проти України і викладає патріотичні світлини. Також Наталія Казаніна привітала Україну з Днем Незалежності українською мовою.

Наталія Казаніна
Фото: instagram.com/natalikazanina
Наталія Казаніна
Фото: instagram.com/natalikazanina

Чим займається Наталія Казаніна

Відомо, що її професія пов’язана з творчістю — вона працює дизайнеркою. Однак що саме створює Наталія Казаніна і чи має особистий бренд, не відомо.

Наталія Казаніна, Степан Казанін
Фото: instagram.com/natalikazanina

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про дружину Юрія Корявченкова — "Юзіка". Обраницю "кварталівця" звати Тетяна і зараз вона проживає і Іспанії.